În 16 localităţi din judeţul Arad se închid restaurantele şi cafenelele, după ce au crescut cazurile de COVID - 19

Din cauza numărului mare de cazuri depistate cu COVID - 19, în 16 localităţi din judeţul Arad restaurantele şi cafenelele vor fi închise pentru 7 zile. De asemenea, a fost modificat şi scenariul de desfăşurare a cursurilor în unele şcoli.

Georgiana Balaban, marți 15 septembrie 2020 , 17:58

restricții arad 16 septembrie
Cafenele și restaurante închise la Arad.[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Arad a dispus suspendarea activităţii cu publicul pentru 7 zile în 16 localităţi din judeţul Arad.

Rrestricțiile intră în vigoare de mâine, 16 septembrie

”Având în vedere incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile din localităţile judeţului Arad unde a fost depăşit pragul de 1,5/1.000 locuitori, se dispune suspendarea activităţii cu publicul, pe o durată de 7 zile (începând cu data de 16.09.2020 şi până la data de 22.09.2020 orele 2400), a tuturor operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, din următoarele localităţi: Sebiş, Almaş, Bocsig, Buteni, Cărand, Conop, Gurahonţ, Iratoşu, Livada, Moneasa, Şofronea, Tauţ, Vărădia de Mureş, Vârfurile, Vinga şi Zăbrani”, se arată în hotărârea CJSU.

restricții arad 16 septembrie
Noi restricții impuse de autorități la Arad.[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Dâmboviţa: Restaurantele, cafenelele şi sălile de jocuri rămân închise, în cinci localităţi, din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19

Citeste si: Starea lui Gică Popescu s-a agravat. "Virusul a dezvoltat foarte repede o pneumonie"

Citeste si: Bilanț coronavirus, marți 15 septembrie. Număr mare de decese în 24 de ore

Totodată, dacă la deschidererea noului an şcolar, 7 şcoli din judeţ au început cursurile în scenariul roşu, online, marţi CJSU a schimbat aceste scenarii, astfel că doar trei şcoli din judeţ rămân în scenariul roşu.

Citeste si: Coronavirus Romania, 13 septembrie 2020. 1.109 cazuri noi si 36 de decese. Bilantul si numarul de teste efectuate

Este vorba de Şcoala Gimnazială ”Cristian Herbei” Vărădia de Mureş, Şcoala Gimnazială Iratoşu şi Şcoala Gimnazială Zădăreni.


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si