Pentru cei interesați publicăm locurile și posturile scoase la concurs- sesiunea 21 noiembrie 2021. Rezultatele la Rezidenţiat 2021 pentru Medicină, Medicină dentară şi Farmacie vor fi anunţate pe site-ul rezidentiat.ms.ro.

Le puteti vedeai AICI.

Rezultate Rezidențiat 2021 pentru Medicină, Medicină dentară şi Farmacie: Accesul în locația de concurs

Reamintim candidaților înscriși la concursul de rezidențiat din 21 noiembrie 2021 faptul că potrivit Metodologiei de concurs:

Accesul în clădirea de concurs este permis doar candidaţilor care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, celor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV- 2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ calificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, efectuat de un furnizor de servicii medicale autorizat, respectiv candidaţilor care fac dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară infectării cu SARS-CoV-2.

Dovada vaccinării, testării sau trecerii prin boală pentru cetăţenii UE se realizează prin intermediul certificatului digital al UE privind COVID care va fi verificat la intrarea în clădire prin aplicaţia mobilă de verificare dezvoltată de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS), iar în cazul cetăţenilor din afara UE, prin intermediul documentului de vaccinare emis de unitatea sanitară din afara României unde a fost administrat vaccinul sau, după caz, al documentului care atestă trecerea prin boală prezentat în limba ţării respective şi în limba engleză.

Pentru fluidizarea accesului în clădirile de concurs, candidații sunt rugați să își descarce certificatul digital din aplicația dezvoltată de STS înaintea deplasării către locația la care au fost repartizați și să prezinte acest certificat la intrare.
Scanarea codului QR se poate face de pe telefonul mobil/tabletă sau de pe certificatul prezentat în format letric (tipărit pe hârtie).

Totodată reamintim candidaților că trebuie să aibă asupra lor buletinul/cartea de identitate sau paşaportul, documente ce trebuie să fie în termen de valabilitate.

Cei fără un astfel de document valabil nu sunt primiţi în sala de concurs.

Citeste si: Raed Arafat: „Certificatul verde este un mecanism prin care se face o limitare a răspândirii bolii, chiar dacă pentru unele persoane efectele acestuia nu sunt unele plăcute”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Ce i-a făcut Iancu Sterp lui Jador în momentul în care l-a văzut, după ce mama Geta l-a jignit- wowbiz.ro

Important: Conform prevederilor art. 4, alin (5) din Legea nr.55/2020: "valabilitatea documentelor eliberate de instituțiile și autoritățile publice, precum și private autorizate conform legii se menține pe toată durata stării de alertă, precum și pentru o perioadă de 90 de zile de la încetarea acesteia."

Rugăm candidații să respecte TOATE indicațiile date de organizatori privind respectarea Metodologiei de concurs și a măsurilor igienico-sanitare în contextul pandemiei de SARS-CoV-2.

Rezultate Rezidențiat 2021 Medicină, Medicină dentară şi Farmacie

Rezultate Rezidențiat 2021 Medicină, Medicină dentară şi Farmacie

Listele candidaților înscriși

Publicăm mai jos listele cu candidații înscriși la concursul de rezidențiat, sesiunea 21 noiembrie 2021, pentru cele 6 centre universitare.

Listele de mai jos -  listele definitive  - după verificările suplimentare efectuate în data de 09.11.2021. Ca urmare a ordonării alfabetice a candidaților codurile de concurs au fost regenerate.

Citeste si: 5 motive să te înscrii la cursuri de engleză în Timișoara! Nu mai pierde timpul!

Orice mică inadvertență între numele înscris în actul de identitate și numele înscris pe listă va fi consemnată în procesul verbal al sălii urmând a fi corectată după concurs, înaintea emiterii ordinului de confirmare a rezultatelor concursului.

Numărul de concurs din aceste liste este DEFINITIV.

Citeste si: Rebecca, acces de furie în Casa Iubirii! Concurenta nu vreau să vorbească cu Gagea: „Mă irită. Nu îmi place, mă simt agasată, nu îmi place.”- kfetele.ro

Citeste si: Tânărul de 15 ani a recunoscut crima. A povestit în detaliu cum a ucis-o pe Raisa, fetița de doar 2 ani din Dolj- radioimpuls.ro

Numerotarea candidaților este unică pe țară, începe cu nr. 1 la domeniul medicină, centrele de concurs sunt în ordine alfabetică, continuă cu domeniul medicină dentară și domeniul farmacie.

Actualizat: 09.11.2021 ora 18:10

NR. CENTRUL UNIVERSITAR MEDICINĂ MEDICINĂ DENTARĂ FARMACIE TOT CENTRUL UNIVERSITAR
1 BUCUREȘTI descarcă descarcă descarcă descarcă
2 CLUJ-NAPOCA descarcă descarcă descarcă descarcă
3 CRAIOVA descarcă descarcă descarcă descarcă
4 IAȘI descarcă descarcă descarcă descarcă
5 TG. MUREȘ descarcă descarcă descarcă descarcă
6 TIMIȘOARA descarcă descarcă descarcă descarcă

 


 

 

Numărul de candidați înscriși la concurs

Pentru informarea candidaților prezentăm numărul candidaților înscriși pe centre universitare și domenii de concurs.

Actualizat distribuția pe domenii 09.11.2021 ora 18:10

 

NR. CENTRUL UNIVERSITAR MEDICINĂ MEDICINĂ DENTARĂ FARMACIE TOTAL
1 BUCUREȘTI 1.974 1.045 1.541 4.560
2 CLUJ-NAPOCA 746 322 541 1.609
3 CRAIOVA 520 232 570 1.322
4 IAȘI 1.086 508 553 2.147
5 TÂRGU MUREȘ 532 234 399 1.165
6 TIMIȘOARA 898 336 527 1.761
  Total 5.756 2.677 4.131 12.564

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si