Rochii de mireasă lucrate manual și volane îmbrăcate în piele scumpă. Afaceri mici, dar de succes

Rochii de mireasa lucrate manual la Moscova si volane imbracate in piele scumpa. Le gasim pe ambele in vestul tarii, unde doi tineri afaceristi ne demonstreaza ca nu e nevoie de bani foarte multi pentru a face un profit frumos.

Author: E. V. vineri 18 ianuarie 2019 , 21:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Aceasta tanara a investit in urma cu opt ani sub zece mii de euro intr-o afacere cu rochii de mireasa si tinute de gala. Daca in primul an a avut un profit de opt mii de lei, la finalul lui 2018 castigul era de sase ori mai mare.

Rochiile sunt fabricate la Moscova si costa intre 800 si 7000 de lei. Intr-o singura luna de vara, tanara femeie de afaceri imbraca si o suta de mirese.

Cornel, in schimb, a investit in urma cu cinci ani si mai putin in afacerea lui. Sub o mie de euro. A avut nevoie de o foarfeca, o masina de cusut si multa ambitie. Acum tapiseaza interioarele masinilor de lux pe bani frumosi. Doar imbracarea volanului in piele de calitate poate sa ajunga la 300 de euro.

Tanarul a reusit sa dezvolte in timp o afacere profitabila. Acum, tapiseaza in medie doua sute de volane pe an si are un castig de aproximativ 30 de mii de euro. Oameni din Germania, Anglia, Italia, Spania, Finlanda sau Ungaria au apelat la serviciile lui. Cei doi oameni de afaceri spun ca secretul unui business profitabil este munca multa, facuta cu pasiune.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si