Omul, care cersea pe strazile din Barcelona, a fost victima unei farse pusa la cale de un  vlogger la moda, care l-a pacalit sa manance biscuiti cu pasta de dinti. Dupa ce si-a postat isprava pe un site de socializare, autoritatile i-au intocmit vloggerului dosar penal.

Sinistra gluma facuta de un tanar vlogger din Barcelona  care i-a dat unui cersetor roman sa manance biscuitii umpluti cu pasta de dinti.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Victima sa, fost preot, in varsta de 52 de ani, s-a simtit rau dupa aceea. Insa farsa umilitoare i s-a parut amuzanta lui ReSet, cum este cunoscut spaniolul in spatiul virtual. Asa ca a postat filmuletul pe internet. Ba chiar a facut si 2.000 de euro din reclama afisata in clipul revoltator, dupa cum scrie El Pais.

Delia Popa, avocat Barcelona: "Procuratura considera ca a depasit limitele bunului simt."

La scurt timp, vloggerul a scos imaginile de pe Youtube. Ulterior a incercat sa isi mituiasca victima cu 300 de euro pentru a pastra tacerea.

Era insa prea tarziu.  Autoritatile din Barcelona se autosesizasera si ii deschisesera un dosar penal.

Delia Popa, avocat Barcelona: "Procuratura solicita pentru leziunile morale provocate acelui om 30 de mii de euro si doi ani de inchisoare."

Potrivit anchetatorilor, vloggerul, care are peste 1.2 milioane de abonati, nu este la prima isprava de acest fel.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si