Timp de 3 ore, vântul a făcut ravagii la malul mării. Pe plajă, rafalele au depășit 70 de kilometri pe oră, nisipul a fost zvârcolit și aruncat pe carosabil, iar vizibilitatea a fost destul de redusă.

Citește și: Vremea se răcește în următoarele ore. Se vor înregistra scăderi de temperatură semnificative

Marea a fost extrem de agitată, iar valurile au atins chiar și 4 metri în larg.

Toate porturile de la Marea Neagră au fost închise și manevrele suspendate. În oraș, furtuna a doborât un copac peste un loc de joacă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Din fericire, la acea oră nu era nimeni în parc. Pompierii au fost solicitați să intervină pentru degajarea a 9 copaci căzuți pe carosabil și peste mașini.

Patru case au fost făcute scrum din cauza vântului

În satul Zăval din Dolj, vântul a adus alte probleme: un incendiu de vegetație s-a extins cu repeziciune și la gospodăriile din apropiere. Bieții oameni, dintre care mulți vârstnici, au fost nevoiți să se auto-evacueze.

4 case și 11 anexe gospodărești au fost afectate de flăcări. 6 autospeciale au fost detașate la fața locului, iar localnicii au sărit și ei în ajutorul pompierilor. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 23:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si