Romania, campioana la videochat! Glamour Studio a adus acasa cel mai important premiu al industriei!

Romania este prezenta la toate evenimentele de anvergura din lume si nu face pasi inapoi nici chiar atunci cand este vorba despre galele destinate uneia dintre cele mai controversate industrii din lume, respectiv cea de videochat. De curand, Romania s-a remarcat la unul dintre evenimentele de talie mondiala din lumea live cam-ului. Glamour Studio, studioul care s-a aflat in lumina reflectoarelor in cadrul competitiei AW Awards a fost desemnat drept cel mai bun studio de videochat din Europa!

C.I.P., marți 26 iunie 2018 , 14:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Succesul cere compromisuri? Nu si la Glamour Studio!

Premiul European Live Cam Studio reprezinta o mare reusita pentru Glamour Studio. Desi aceasta este a doua victorie consecutiva pentru studio, nu inseamna ca nu a fost nevoie si de sacrificii din partea echipei, pentru a atinge succesul. Compromisul insa, nu exista in activitatea modelelor de videochat de aici, sau cel putin nu in acceptiunea la care am fi tentati sa ne gandim. E important de mentionat ca Glamour Studio se numara printre putinele studiouri de videochat glamour din tara, iar lucrurile care se intampla in cadrul acestui studio fac ca vin sa contrazica perceptia gresita despre lumea videochatului. Aici, modelele sunt cele care se bucura de atentie nu doar din partea membrilor de pe site-urile pe care acestea activeaza, dar si din partea stuff-ului si a managementului. In plus, intreaga activitate mizeaza pe purtarea discutiilor empatice cu clientii si nicidecum pe renuntarea la haine si la show-urile prestate in fata camerei web. Astfel, Glamour Studio este cel mai bun exemplu ca in industria videochatului aduce profit chiar si fara a implica latura erotica. Nu este de mirare ca modelele Glamour Studio obtin performante crescute, avand in vedere modul in care sunt tratate la locul de munca.

Contrar parerilor, lumea videochatului aduce foarte multe satisfactii, atat pe plan profesional cat si pe cel social si personal pentru fetele care lucreaza la Glamour Studio. Ele beneficiaza de suport permanent din partea trainerilor si a tehnicienilor, dar au si multe alte facilitati care le motiveaza sa performeze. De exemplu, modelele Glamour au parte de recompense de lux pentru rezultatele lor, cum ar fi vacante in destinatii in care multi dintre noi doar viseaza sa ajunga, accesorii de la branduri de top, precum si posibilitatea de a face un imprumut in cadrul firmei, pentru achizitionarea unei case, unei masini sau pentru finantarea operatiilor estetice.

Daca vrei sa fii printre cei mai buni, alege un studio castigator!

Daca vrei sa incepi o cariera in videochat, te asteptam in echipa Glamour Studio! Este obligatoriu sa ii alegi pe cei mai buni, daca vrei sa te numeri si tu printre ei! La Glamour Studio vei beneficia de recompense financiare extrem de motivante, dar si de alte cadouri si suprize. Nu este necesara experienta in domeniu, pentru ca trainerii studiolui te vor ajuta sa inveti tot ceea ce ai nevoie pentru a face perfomanta si a ajunge un model de top. Ai destule motive sa nu faci video chat de acasa, nu-i asa? 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si