Romania, țara doctorilor falși! Un alt caz halucinant, s-a dat medic, în timp ce profesia de bază era cea de vanzătoare

O demonstreaza inca un caz, descoperit de politisti la Oradea. O femeie care sustinea ca are atestat de medic a injectat zeci de persoane cu acid hialuronic intr-un salon de cosmetica din oras. Pe fir au intrat, insa, politistii. Acum, falsul medic este cercetat penal.

A.N.C, joi 21 februarie 2019 , 23:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Asa isi ademenea clientii pe internet falsa doctorita din Oradea. Femeia ar fi facut sute de injectii in perioada 2017-2019, spun politistii care ancheteaza cazul, fara sa aiba niciun fel de calificare pentru asa ceva. In urma perchezitiilor, au fost gasite aproape 300 de seringi cu acid hialuronic folosite. Asemenea proceduri pot face doar cei care au diploma in domeniul chirugiei.

Pe pagina de socializare femeia scrie ca este de profesie… cadru medical specializat in estetica faciala si sustine ca injectarile pe care le efectueaza sunt non invazive. Din spusele ei, a facut scoala sanitara la Zalau, apoi a urmat o facultate cu profil juridic.

Citeste si: O fetiță a fost supusă la chinuri greu de imaginat de către tatăl vitreg! Mama micuței este în stare de șoc - L-a prins când încerca să-l omoare

A plecat in Spania, unde a lucrat ca asistenta medicala si sustine ca ulterior s-ar fi inscris acolo la facultatea de medicina, iar acum este in ultimul an de studiu. Una dintre pacientele pe care le-a injectat de mai multe ori recunoaste ca nu a intrebat-o concret ce pregatire are.

Femeia care facea injectii cu acid hialuronic nu avea nici macar aviz de libera practica, pentru a fi asistenta medicala.

Ministrul sanatatii spune ca trebuie reglementari mai stricte in acest domeniu.

Citeste si: Moartea s-a raspandit fulgerator in Institutul Marius Nasta! O recunosc si doctorii, care spun ca nu pot face nimic sa opreasca decesele

Pe pagina cabinetului de cosmetica al pretinsului cadru medical, mai multe cliente se declara perfect multumite de ce le-a facut pretinsul cadru medical. Produse si munca de calitate, scrie o fosta clienta, in timp ce alta recomanda, citam, cu drag salonul si altora.

Falsul medic oferea inclusiv carduri de fidelitate clientelor. (Video cu cardurile de fidelitate CARDURI DE FIDELITATE MEDIC FALS ORADEA) Ultima poza din salonul de infrumusetare a fost postata de femeie pe internet ieri dimineata. Nu isi imagina ca mascatii urmau sa descinda, cateva ore mai tarziu, la locul ei de munca. In acealsi cabinet, falsul medic comercializa si haine. Practic, avea doua afaceri intr-o singura locatie.

Femeia este cercetata acum penal pentru exercitarea fara drept a unei profesii.

Te-ar putea interesa si