Romanii nu s-au prea inghesuit la urna la fel de tare ca si cei care au candidat. Gabi Firea este increzatoare, Vanghelie este optimist: "Doar prostii candideaza"

Romanii isi aleg primarii! Batalia pe orasele mari din tara a fost una stransa. Pana la ora 6, insa prezenta la vot a fost una sub asteptari. Nu prea s-au inghesuit romanii la urna la fel de tare ca si cei care au candidat.

Editor: Alexandra Chiric duminică 05 iunie 2016 , 19:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

N-a fost mare inghesuiala azi la vot, cel putin nu din partea oamenilor de rand. Insa candidatii au dat navala. Si nu oricum, ci plini de vorbe de duh.

Vanghelie, la vot: "De prima data, daca nu eram optimist nu candidam.

Doar prostii candideaza, care cred ca nu castiga".

La fel de tonic a fost si doctorul Bacalbasa.

Nicolae Bacalbasa: "Cica speranta moare ultima. Asteptari? Cica: ce-i mic, negru, pute si asteapta la usa? Viitorul. Asta este un banc cinic. Numai ca eu nu sunt cinic, eu sunt tonic."

La fel de plin de viata, desi a petrecut o noapte alba, a fost Nicusor Dan: "Cred ca vecinul si a sarbatorit majoratul. Deci a fost muzica pana dimineata".

Ceva mai serioasa, Gabriela Firea a stat numai cu gandul la victorie.


"Sper sa fie o zi buna... pentru bucuresteni in pirmul rand, sa fie o zi victorioasa pentru bucuresteni"

Sa ramanem tot la doamne, mai exact la prima doamna care a votat la Sibiu: "Sa se continue proiectele incepute in sibiu"

Presedintele insa a votat la Bucuresti.

Altii s-au vazut nevoiti sa voteze in numele intregii familii. Andrei Nastase, caci despre el este vorba, a votat si in numele tatalui, care n-are voie prin lege.

"Tatal meu, asa cum stiti, i s-a interzis dreptul sa voteze"

Si ca sa incheiem in spirit de sarbatoare, va mai spunem ca si regele Cioaba a mers la vot, nu inainte de a se veseli nitel: "Am votat astazi ca Dumnezeu sa ne dea o administratie buna, care sa aiba grija si de noi, de romi"

Pana la ora 16.00, doar 6 milioane de romani au iesit la vot.  Oltenii erau fruntasi la mersul la vot. 40% dintre locuitorii judetului Olt iesisera la vot. La fel de multi si in Girgiu si Teleorman. La opul opus se afla Bucurestiul cu doar 20%, Timisoara 24%, Aradul 29%. In Cluj avem o prezenta de 27%, iar la Iasi 28.%. La Brasov 31%, iar la Vaslui 30%.

Pana la ora 15.00, in Bucuresti prezenta pe sectoare era un scazuta.

Sector 1: 23,78%
Sector 2: 21,45%
Sector 3: 20,21%
Sector 4: 21,29%
Sector 5: 19.30%
Sector 6: 22.28%Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si