Cea mai puternică rugăciune a lui Arsenie Boca

Arsenie Boca este cunoscut în întreaga lume pentru puterile supranaturale pe care le-a exercitat asupra omenirii. Pe 29 septembrie 2020 se vor împlini 110 ani de la nașterea părintelui. El vindecă necazurile tuturor celor care îi cer ajutorul.

Author: Georgiana Balaban vineri 18 septembrie 2020 , 15:12

rugăciune arsenie boca
Icoană Arsenie Boca.[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Rugăciunile lui Arsenie Boca fac minuni asupra vieții tale. Cea mai puternică rugăciune a lui Arsenie Boca poate fi rostită în orice al moment al zilei pentru a te scăpa de rele și de boli.

Rugăciunea care te scapă de orice blestem

Rostește cu credință această rugăciune și Preasfințitul va face minuni cu tine: „Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca astăzi toată ziua să am grijă să mă leapăd de mine însumi, că cine știe din ce nimicuri mare vrajbă am să fac, și astfel, ținând la mine, Te pierd pe Tine.

Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca rugăciunea Preasfânt Numelui Tău să-mi lucreze în minte mai repede decât fulgerul pe cer, ca nici umbra gândurilor rele să nu mă întunece, că iată mint în tot ceasul.

Citeste si: VIDEO- Episcopul Hușilor, infectat cu coronavirus. La începutul săptămânii, a intrat în contact cu peste o sută de credincioși

Citeste si: Arsenie Boca știa de CORONAVIRUS. Testamentul lui cutremură o țară întreagă

Citeste si: Arsenie Boca- remediul neștiut al ceaiului: „Când viața îți pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă”

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că

umblăm împiedicându-ne prin întuneric. Patimile au pus tină pe ochiul minții, uitarea s-a întărit în noi ca un zid, împietrind inimile noastre și toate împreună au făcut temnița în care Te ținem bolnav, flămând și fără haină, și așa risipim în deșertăciuni zilele noastre, umiliți și dosădiți până la pământ.

rugăciune arsenie boca
Cea mai puternică rugăciune către Arsenie Boca.[Sursa foto: google]

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi.

Pune foc temniței în care Te ținem, aprinde dragostea Ta în inimile noastre, arde spinii patimilor și fă lumină sufletelor noastre.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi. Vino și Te sălășluiește întru noi, împreună cu Tatăl și cu Duhul, că Duhul Tău cel Sfânt Se roagă pentru noi cu suspine negrăite, când graiul și mintea noastră rămân pe jos neputincioase.

Citeste si: Jurnalul secret al lui Arsenie Boca, descoperit! Mesajul despre România: „Ele omoară milioane”

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că nu ne dăm seama ce nedesăvârșiți suntem, cât ești de aproape de sufletele noastre și cât Te depărtăm prin micimile noastre, ci luminează lumina Ta peste noi ca să vedem lumea prin ochii Tăi, să trăim în veac prin viața Ta, lumina și bucuria noastră, slavă Ție.

Amin", conform doxologia.ro

Rugăciunea părintelui Arsenie Boca te scapă chiar și de blestemele puse asupra ta.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Sarbatoare importanta, luni, 2 august 2021. Este praznuit un mare Sfant Mucenic,... Sarbatoare importanta, luni, 2 august 2021. Este praznuit un mare Sfant Mucenic, facator de minuni! Rugaciunea care se rosteste in perioada de post!
spotmedia.ro
Stăpânii săraci ai unui pământ mult prea bogat Stăpânii săraci ai unui pământ mult prea bogat
spotmedia.ro
Cum a reușit Clotilde Armand să ”deschidă porțile sortatorilor” de gunoi și la cine... Cum a reușit Clotilde Armand să ”deschidă porțile sortatorilor” de gunoi și la cine ajung banii plătiți de Primăria Sectorului 1
b1.ro
Un român din Dolj a săpat în curte pentru o piscină. Dar, ce a găsit îngropat acolo,... Un român din Dolj a săpat în curte pentru o piscină. Dar, ce a găsit îngropat acolo, l-a lăsat mască! S-a îmbogăţit pe loc!
infoactual.ro
A aruncat BOMBA! Dezvăluirea ȘOCANTĂ a momentului: Am găsit-o pe Elodia! A aruncat BOMBA! Dezvăluirea ȘOCANTĂ a momentului: Am găsit-o pe Elodia!
infoactual.ro
Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă” Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si