Rugăciune colectivă pentru Mihai Constantinescu, la miezul nopții! Soția artistului și câteva sute de persoane s-au rugat în același timp pentru salvarea artistului EXCLUSIV

Câteva sute de persoane s-au alăturat, noaptea trecută, unei rugăciuni colective pentru salvarea lui Mihai Constantinescu.

Author: Radu Constantin joi 16 mai 2019 , 08:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Sute de persoane s-au rugat în același timp, noaptea trecută, la ora 24:00, pentru salvarea lui Mihai Constantinescu. Demersul a fost inițiat de soția lui Adrian Daminescu și iar la el a luat parte și Simona, soția lui Mihai Constantinescu.

Totul s-a organizat prin intermediul unei platforme de socializare.

”Cei care doriți și puteți, vă rog să ne unim într-o rugăciune colectivă alături de Simona Constantinescu, la ora 24:00. Să fim alături de Mihai Cinstantinescu în Rugăciune și Speranță. Doamne ajută-l pe Mihai să revină sănătos printre noi”, a scris Daniela Teodora Daminescu pe Facebook. Postarea a avut peste 250 de like-uri, 110 comentarii și foarte multe distribuiri.

Rugăciunea colectivă a funcționat la Gabriel Cotabiță!

Citeste si: Motivul pentru care mama unui copil, care și-a pierdut viața la Revoluție, și-a dat foc în Poiana Brașov. Ce scria în biletul de adio- kanald.ro

Citeste si: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”- wowbiz.ro

Rugăciunea colectivă a funcționat în cazul lui Gabriel Cotabiță iar acest lucru pare să meargă și în cazul lui Mihai Constantinescu. Chiar dacă în acest moment veștile de la medici nu sunt îmbucurătoare, artistul a trecut cu bine peste noaptea trecută.

Citeste si: Ce se întâmplă, de fapt, cu Mihai Constantinescu! Un apropiat dezminte ce se știa despre starea lui: „Toate informaţiile au fost false”

Citeste si: Adrian Daminescu, mărturisiri despre starea lui Mihai Constantinescu! „S-a pus problema să îl deconecteze de la aparate la un moment dat”

Citeste si: Ultima apariție în public a lui Mihai Constantinescu! Cum arăta artistul FOTO

Rugăciunea colectivă reprezintă o formă de manifestare în masă, organizată de către credincioși în beneficiul unei anumite persoane. Ea a apre îi în Biblie (Luca 22:36-46), atunci când Isus i-a îndemnat pe apostoli să i se alăture în rugăciune, în Grădina Ghetsimani.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si