S-a aflat cine este profesoara din Târgoviște care a atacat cu brutalitate o femeie cu un copil într-un supermarket din oraș! Lumea este în stare de ȘOC! Femeia lucrează zilnic cu elevii! NIMENI nu se aștepta la EA!

Un caz de o violență extremă a fost descris ieri pe rețelele de socializare. În centru este un atac sălbatic al unei femei asupra unei mame cu un copil.

C.I.P., marți 19 februarie 2019 , 15:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Totul s-a petrecut în parcarea unui supermarket din Târgoviște.

Deși se pare că femeia a creat foarte multe probleme în zonă și este cunoscută ca o persoană cu probleme, ea lucrează nestingherit la un liceu din oraș ca profesoară. Deși pare greu de crezut, acest lucru este adevărat.

Citeste si: I-a murit nepoata cu zile. Bunica Denisei spune că nu mai are putere să trăiască, după ce micuța de 9 ani s-a stins din viață fulgerător

Mama atacată a povestit ce s-a întâmplat acum câteva zile. "Eram cu cel mic cu căruciorul și ea m-a oprit și mi-a zis să i-l dau ei. Am crezut că glumește, dar în secunda următoare s-a repezit să mi-l răpească. Îl strângea cu putere și eu am început să strig după ajutor. A intervenit un domn mai bine făcut și a reușit cu greu să o îndepărteze de copil. Eu eram terminată. Albă ca varul. Doamna respectivă este profesoară la Liceul Economic din Târgoviște. Mi se pare inimaginabil. Am fost la poliție, iar cei de acolo au identificat-o și au chemat-o la audieri", a povestit mama.

Conducerea școlii confirmă că femeia este profesoară!

Citeste si: O femeie și trei copii au fost găsiți morți în casă! Vecinii au auzit zgomote ciudare, când au intrat în locuință s-au îngrozit! Ce s-a întâmplat cu ei este cumplit

Cazul s-a mediatizat, așa că și conducerea unității de învățământ a fost întrebată cu privire la această femeie extrem de agresivă. "Ea este încadrată la noi ca profesor suplinitor, nu profesor cu normă întreagă. De când este aici, nu ne-a creat probleme. Dacă se dovedește adevărat ceea ce se spune, atunci vom parcurge pașii prevăzuți de legislația în vigoare", a declarat directoarea liceului.

Are tulburări psihice

Citeste si: O tânără de 18 ani a căzut la pământ, a intrat în comă, iar după patru zile s-a trezit cu un bebeluș! "Habar nu am cum e posibil asta. Nici nu știam că sunt însărcinată!" - Medicii spune ce s-a întâmplat cu adevărat!

Sunt multe plângeri la adresa acestei femei, iar oamenii care locuiesc în apropierea supermarketului respectiv spun că această femeie atacă des oamenii, în special pe cei cu copii.

Se pare că ea ar avea probleme psihice pentru că nu a putut avea copii și acum refulează la adresa altor micuți.

O anchetă este în desfășurare în acest sens.

Citeste si: Accident cumplit pe autostradă! Un autocar plin cu pasageri a fost lovit de un camion. Sunt 24 de morți și 15 răniți

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si