S-a făcut dreptate pentru adolescentul obligat să bea urină! Ce a păţit bărbatul care l-a agresat fizic şi l-a umilit pe Ion

Un video îngrozitor cu un adolescent agresat fizic şi obligat să bea urină a apărut pe internet şi a intrat şi în atenţia oamenilor legii.

M. P., vineri 07 decembrie 2018 , 10:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În imaginile cu un puternic impact emoţional, un adolescent de 16 ani este lovit şi obligat să bea urină dintr-o ceaşcă.

O persoană care a intrat în posesia imaginilor le-a publicat pe internet în speranţa că vor ajunge şi la autorităţi, lucru care s-a şi întâmplat. Poliţiştii au reuşit să-l identifice pe agresor şi aşa au constatat că a mai avut în trecut probleme cu legea. Potrivit BZI, agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile şi este cercetat pentru lovire şi lipsire de libertate.

"Imagini cu un impact puternic emoţional. Un tânăr cu vârsta cuprinsă între 15-17 ani este bătut cu cruzime de către o fată şi un băiat după care fata se urinează într-o ceaşcă după care îl obligă să bea aceea urina . Motivul bătăii este că de ce nu a vrut sa meargă la cerşit şi la furat pentru ei. Imaginile au fost trimise de către o persoană din municipiul Iaşi pe Messanger. Cele două persoane din poza sunt care l-au bătut şi i-au dat să bea urină. Va rog DISTRIBUIŢI masiv sa ajungă la autorităţile române !!!", este mesajul publicat pe Facebook, alături de imaginile cu băiatul bătut.

Potrivit presei locale, adolescentul agresat se numeşte Ion Băncuţă şi are 16 ani. El l-ar fi cunoscut pe agresor în străinătate.

Te-ar putea interesa si