UPDATE 18:40 Linia lui 41 este blocata de la Casin pana la Piata Presei.

Intervalul critic pentru Bucuresti, in contextul averselor anuntate de meteorologi inca de marti seara, va fi de miercuri de la ora 20 pana joi, la ora la 3 dimineata, au anuntat reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie la sedinta desfasurata la Primaria Capitalei.



Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a propus ca scolile din Bucuresti sa isi incheie cursurile miercuri la ora 17:00, avand in vedere avertizarile meteorologilor cu privire la averse si vijelii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Astfel, bucurestenii s-au grabit sa isi ia copiii de la scoala si sa ajunga acasa inainte ca furtuna sa se dezlantuie in Capitala. Din pacate, insa, in centrul orasului s-au format mai multe ambuteiaje. La Piata Victoriei, traficul este blocat. Masinile sunt bara la bara. Printre zonele blocate se mai numara: Podul Basarb, Gara de Nord- Bulevardul Timisoara, Piata Unirii, Piata Universitatii, Dristor, Obor.

Waze s-a inrosit! Soferii au semnalat pe aplicatie zeci de ambuteiaje, dupa cum se vede si in imagini.

Pe langa panica creata de furtuna, in nordul Capitalei, in Pasajul Baneasa, a avut loc un accident rutier in care au fost implicate sase masini. Din fericire, nicio persoana nu a fost ranita, insa traficul in zona de desfasoara cu dificultate pe ambele sensuri de mers.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si