Sa fugi de boala, ca de moarte, in Romania! Spitalele din tara care arata ca doar in lagarele naziste era mai rau

Ajungi, altfel, victima usoara intr-un spital unde, inca de la intrare, lipsurile te doboara! Imaginile urmatoare, filmate intr-un spital orasenesc de la granita cu Ungaria, sunt dovada vie ca doar in lagare era mai rau!

Webeditor: C.I.P. Author: Stirile Kanal D miercuri 03 mai 2017 , 19:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Imaginile sunt filmate in sectia de Gastroenterologie, unde greata nu trece cu pastile, ci cu investitii serioase! Desi aici ajung, la nevoie, oameni din mai multe localitati ale Oasului, locul pare abandonat!

UITAT DE AUTORITATI?

Anul trecut, pe vremea asta, Spitalul Orasenesc Negresti-Oas se afla pe lista unitatilor medicale cu nereguli grave, intocmita de Ministerul Sanatatii, dupa scandalul dezinfectantilor... Si acolo a ramas, neschimbat, pana azi!

"Cladirea spitalului vechi este o cladire data in folosinta in 1956, cladire in care nu au fost efectuate lucrari de reparatii capitale in ultimii 15 ani. Lucrarile necesare vor fi efectuate in anul 2017, atat pe sectia "Gastroenterologie", cat si pe sectia "Obstetrica-Ginecologie. Mentionam ca in 2016 a fost depusa  o solicitare pentru includerea acestei cladiri in lista investitiilor derulate prin Compania Nationala de Investitii", se arata intr-un comunicat de presa dat de conducerea spitalului. 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si