Salata boeuf. Cum o prepari ca la carte. Plus idei ingenioase de decorare

Salata boeuf este, an de an, vedeta meselor de sărbători. Puține gospodine știu cum se prepară corect. Iată secretele!

R.B., miercuri 11 decembrie 2019 , 15:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Salata boeuf. Nu ai cum să dai greș dacă se respectă câțiva pași simpli. În primul rând ai nevoie de un kilogram de cartofi, 500 g de morcovi și 400 g de castraveți și gogoșari murați.

Salata boeuf

Citeste si: Salata boeuf. Iată rețeta corectă! Ingredientul greșit pe care aproape toate gospodinele îl folosesc

Salata boeuf. Cartofii şi morcovii se fierb, la fel ca alte 450 de grame de carne de vită. Imediat după ce s-au fiert, ingredientele se taie în cubuleţe mici şi se amestecă cu mâna, pentru a putea combina cum trebuie aromele.

Salata boeuf

Citeste si: Piftie. Nutriționiștii spun adevărul despre acest preparat nelipsit pe mesele de Crăciun

Salata boeuf. Este recomandat să se folosească carnea de vită, nu cea de pui. Carnea de vită, deşi sunt puţini care ştiu acest lucru, este cea care dă cu adevărat gust salatei.

Salata boeuf

Citeste si: VIDEO | Pericolul din masa de Sărbători. Ce ne sfătuiesc nutriționiștii

Iată și câteva idei ingenioase de decorare de pe pagina de Facebook Salata Boeuf

Salata boeuf

Citeste si: Salată de icre. Cum repari icrele tăiate. Secretul unei reţete delicioase

Salata boeuf

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si