Salată de leurdă cu ou. Ingrediente:

Ceapă verde- o legătură
2 legături leurdă
5 ouă fierte
sare
piper
Un gălbenuș fiert și un gălbenuş crud
zeamă de lămâie
ulei

Salată de leurdă cu ou

Citeste si: Loboda. Cum se consumă, de fapt, aceste frunze. Puține gospodine știu acest secret

Salată de leurdă cu ou.  Mod de preparare:

Mai întâi, curăţați şi spălați leurda şi ceapa verde. Le tocați mărunt şi le puneți într-un castron. Se amestecă gălbenuşurile cu ulei turnat treptat, până capătă consistenţa de maioneză.

Adăugați apoi puţină zeamă de lămâie. Tăiați ouăle fierte cubuleţe şi le adăugați peste verdeaţa tocată. Se pune maioneza şi se condimentează cu sare şi piper.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Va fi un preparat pe care îl vei îndrăgi, pur și simplu, primăvara aceasta!

Salată de leurdă cu ou

Citeste si: Leurda, planta minune a primăverii. Ce beneficii neștiute are planta supranumită „elixirul tinereții”

Leurda, planta minune a primăverii. Ce beneficii neștiute are planta supranumită „elixirul tinereții”

Leurda. Planta Minune a primăverii. Cunoscută pentru gustul său delicios şi aroma intensă, asemanatoare usturoiului, leurda are numeroase beneficii pentru sănătate.

Poate fi consumată sub formă de salată, suc, infuzie, decoct, tinctură şi acţionează favorabil în numeroase afecţiuni.

Salată de leurdă cu ou. Leurda. Planta Minune a primăverii Leurda, denumită ştiinţific Allium Ursinum şi supranumita ca si elixirul tinereţii si este considerată unul dintre remediile cele mai bune pentru rinichi. Planta-minune este un detoxifiant natural, ajută la îmbunătăţirea memoriei, este bună pentru inimă, tuse, răni, guturai, eczeme şi ajută la recuperarea după accidente vasculare.

Elixirul aflat la îndemâna oricui creşte în păduri, la umbra copacilor.

Citeste si: Sfecla roșie: cum se consumă? Cât de bună este dacă o consumi crudă sau coaptă

Salată de leurdă cu ou

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Leurda. Planta Minune a primăverii. În urma unor studii efectuate în Germania, leurda a fost declarată ” Planta mileniului trei”, datorită efectelor benefice pe care le are asupra organismului uman. În multe ţări din Europa, planta a fost introdusă deja ca ingredient de bază în bucutărie. În România, deşi miraculoasa leurdă se găseşte în aproape toate pădurile, efectele ei miraculoase abia acum încep să fie cunoscute.

Leurda, planta minune a primăverii. Ce proprietăți de bază are leurda?

Leurda. Planta Minune a primăverii. Proprietăţile miraculoase ale leurdei, plantă care ajută la peste zece tipuri de afecţiuni diferite, se regăsesc în frunze. Frunzele asemănătoare cu cele de usturoi, dar având un gust iute şi mult mai puternic, trebuie recoltate înainte de apariţia florilor.

Citeste si: VIDEO O reteta de cinci stele pe care o poti pregati foarte usor acasa: file de salau cu leurda si loboda!

Salată de leurdă cu ou. Cunoscută pentru gustul său delicios şi aroma intensă, asemanatoare usturoiului, leurda are numeroase beneficii pentru sănătate. Poate fi consumată sub formă de salată, suc, infuzie, decoct, tinctură şi acţionează favorabil în numeroase afecţiuni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si