Pornim de la Campina, refugiu de dor al savantului Bogdan Petriceicu Hasdeu, acolo unde se afla castelul inchinat iubitei sale fiice, loc unic care ne dezvaluie o sumedenie de legende si nemuritoare povesti. O vizita inedita la templul de spiritism, totodata altar al dragostei parintesti, cucereste, iar incarcatura spirituala a locului este coplesitioare.

ROventura
ROventura

Drumetia pe Valea Doftanei le poarta pasii calatorilor catre unul dintre cele mai spectaculoase lacuri din Romania, Lacul Paltinu, supranumit Lacul de Smarald, denumire provenita de la culoarea apei, stavilit de barajul de peste 100 de metri inaltime.

ROventura
ROventura

Citeste si: ROventura. Moldova – medicament pentru suflet

Andreea si George isi continua periplul spre unul dintre cele mai spectaculoase locuri de popas din Romania, pentru odihna si o masa copioasa. Tot sambata aflam povestea ultimului hipodrom din tara, de la Ploiesti, care este si astazi simbol al Romaniei civilizate. Singura arena hipica din Romania detine astazi peste 160 de cai in gradjurile complexului.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate- wowbiz.ro

ROventura
ROventura

Inceputa de Matei Basarab si finalizata de Constantin Brancoveanu, “Casa Domneasca” de la Brebu, uluieste cu frumusetea si nobletea sa, un adevarat tezaur istoric si cultural.

ROventura
ROventura

Citeste si: Călătoria din Prahova îi găsește pe Andreea și George pe pitoreasca vale a Doftanei și la Brebu! Nu departe de Ploiești, "ROventura" ajunge și la masă, într-unul dintre cele mai frumoase conace din țară, sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D

“In editia de sambata <ROventura> va aratam si alte frumuseti din judetul Prahova, altele decat celebra vale a Prahovei.

Am ales sa descoperim pitoreasca Vale a Doftanei, cu tot cu barajul Paltinu și Casa Domneasca de la Brebu. Am alergat la trap, pe pista ultimului hipodrom din tara, la Ploiești si ne-am bucurat sufletul cu un ospat boieresc, la unul dintre cele mai frumoase conace din Romania. Imi doresc ca oamenii care urmaresc <ROventura> sa ne calce pe urme si sa vada frumusetile acestea, de pe Valea Doftanei", spune George Mihai.

Nu ratati sambata aceasta, de la ora 15:00, o noua editie “ROventura”, cu George Mihai si Andreea Stravoiu, la Kanal D.

ROventura
ROventura

Citeste si: Roventura//Ținutul Buzăului, tărâm de legendă


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si