Saramura de pește. Rețeta perfectă pentru zilele în care este dezlegare la pește
Saramura de pește. Mesele copioase pot conţine şi carne de peşte, de aceea îţi propunem o reţetă inedită de saramură, bogată în arome.

In articol:
Saramura de pește. Ingrediente:
3 fileuri de peşte
sare şi piper, după gust
1 lingură ulei de măsline
Citeste si: Macrou marinat. O rețetă perfectă pentru Buna Vestire: E dezlegare la pește
Saramura de pește. Pentru saramură:
2-3 roşii
2 ardei capia
3 căţei usturoi
1 ceapă
Citeste si: Adevărul despre prunele uscate! Mai mănânci?
1 legătură pătrunjel proaspăt
1 linguriţă cimbru uscat
2-3 foi dafin
100 ml supă de legume sau apă
sare şi piper, după gust
Citeste si: „Nu este ok” Toți au observat asta în ultimele imagini postate de Gina Matache și fostul ginere- wowbiz.ro
Saramura de pește. Mod de preparare:
Preîncălzeşti cuptorul la 200 de grade Celsius. Pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, aşezi roşiile şi ardeii spălaţi şi în coajă, apoi ceapa şi căţeii de usturoi curăţaţi de foi şi spălaţi. Laşi distanţă între legume. Dai tava la cuptor 20-25 de minute. Ulterior, laşi legumele să se răcească, le descojeşti şi le toci mărunt.
Citeste si: Carne tocată. Adevărul despre carnea tocată din magazinele noastre
Într-o cratiţă, torni supa de legume sau apa, adaugi legumele coapte, pătrunjelul spălat şi mărunţit, cimbrul, foile de dafin şi potriveşti de sare şi piper după gust. Laşi, la foc potrivit, până scade jumătate din cantitatea de zeamă. Ulterior, dai cratiţa deoparte.
Citeste si: 10 greseli frecvente pe care le faci atunci cand fierbi paste
Speli fileurile de peşte şi le prăjeşti pe ambele părţi până se rumenesc. La sfârşit, pui fileurile în saramură, le serveşti cu mămăligă şi le decorezi cu verdeaţa preferată, scrie bzi.ro.

