Sărbătoare mare luni. Cui trebuie să-i spui ”La mulți ani”. Milioane de români poartă aceste nume

Sfinții Adrian și Natalia. Pe data de 26 august este mare, mare sărbătoare la români! În fiecare an, sunt prăznuiți doi mari sfinți importanți și este un bun prilej pentru a le spune celor dragi ”La mulți ani”.

R.B., duminică 25 august 2019 , 11:04

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Sfinții Adrian și Natalia. Pe data de 26 august, creștinii îi sărbătoresc pe Sfinții Adrian și Natalia, așa că dacă ai pe cineva drag ce poartă aceste prenume, este cazul să le transmiți cele mai frumoase urări! Mucenicul Adrian şi soţia lui Natalia au trăit în cetatea Nicomidiei, pe vremea împărăţiei lui Maximian, potrivit crestinortodox.ro.

Citeste si: VIDEO | Imagini incredibile cu Înaltpreasfințitul Teodosie. Ce spun psihologii despre slujba din macara

Rugăciunea pentru Sfinții Adrian și Natalia, care îți va aduce înțelegere în casă

Sfinții Adrian și Natalia. "O, sfinţită pereche, Sfinţilor Mucenici Adrian şi Natalia, fericiţilor soţi şi vitejilor pătimitori! Auziţi-ne pe noi, care ne rugăm vouă cu lacrimi, şi trimiteţi asupra noastră toate cele de trebuinţă sufletelor şi trupurilor noastre, şi rugaţi-L pe Hristos Dumnezeu să ne miluiască şi să facă cu noi după îndurările Sale, ca să nu pierim în păcatele noastre.

Citeste si: VIDEO | Credincioșii s-au rugat astăzi la racla care adaposește un fragment din brâul Măicii Domnului

Sfinții Adrian și Natalia. Aşa, Sfinţilor Mucenici primiţi glasul rugăciunii noastre, şi izbăviţi-ne cu mijlocirile voastre de foamete, de molimă, de cutremur, de potop, de foc, de grindină, de sabie, de năvălirea celor de alt neam şi de războiul cel dintre noi, de moartea năprasnică şi de toate nevoile, necazurile şi bolile, ca pururea fiind întăriţi cu rugăciunile voastre sa preaslăvim pe Domnul nostru Iisus Hristos, Căruia se cuvine toată slava, cinstea şi închinăciunea, dimpreună şi Celui Fără de început al Său Părinte şi Preasfântului Duh, în vecii vecilor. Amin", este rugăciunea pe care o spun oamenii pentru înţelegere în familie, în ziua de 26 august.

Citeste si: Diagnostic crunt pentru Viorel Lis. De ce boală suferă fostul primar

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si