VIDEO - Sărbătorile de iarnă 2021. Bucureștiul, îmbrăcat în haine de sărbătoare: Decoruri spectaculoase în magazine și mall-uri

Sărbătorile de iarnă 2021 se apropie! Vitrinele magazinelor au fost decorate deja de sărbătoare, iar fiecare proprietar a încercat să iasă în evidență cu ceva!

Webeditor: Mircea Pop vineri 19 noiembrie 2021 , 12:30

Sărbătorile de iarnă 2021 se apropie

Sărbătorile de iarnă 2021 se apropie

[Sursa foto: pixabay.com]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Sărbătorile de iarnă 2021. Trendurile în materie de decorațiuni sunt spectaculoase anul acesta: De la brazi care se mișcă, până la figurine cu iz parizian sau chiar exotic, toate sunt la modă.

Curioșii sunt atrași de strălucirea vitrinelor, așă că fie se opresc să facă poze, fie nu pleacă acasă până nu cumpără câte ceva.

Vitrinele unui magazin din Capitală ar putea concurca cu ușurință cu spectaculoasele decorațiuni de Crăciun pe care le vedem în Viena sau chiar la New York.

Aici, s-a muncit timp de câteva luni pentru ca rezultatul să fie impresionant. Așa se face că nu puțini sunt cei care se opresc în drumul lor să admire vitrinele.

Sărbătorile de iarnă 2021 se apropie

Sărbătorile de iarnă 2021 se apropie

[Sursa foto: pixabay.com]

Sărbătorile de iarnă stârnesc creativitatea comercianților

O altă vitrină a fost gândită și ca un loc instagramabil.

Cu alte cuvinte, ea devine cu ușurință un cadru ideal pentru o fotografie care poate strânge sute sau mii de like-uri pe rețele de socializare.

Citeste si: Când se deschid târgurile de Crăciun în 2021 din Bucureşti, Sibiu şi Braşov? Reguli de acces

Prețurile pentru astfel de decorațiuni superbe pornesc de la 45 de lei per glob și pot depăși 200 de lei pentru diverse figurine din sticlă sau lucrate manual. Cât despre obiectele folosite la crearea unui decor, vorbim despre prețuri ceva mai mari, de la 300 de lei până la 1.000 de lei.

Citeste si: Când se aprind luminițele de Crăciun în Bucuresti 2021? Regulile impuse la târgurile pentru sărbătorile de iarnă- VIDEO

Magazinele din mall, pregătite de sărbători

Nici magazinele din mall nu s-au lăsat mai prejos. Deja aici spiritul Crăciunuil este prezent oriunde ai întoarce privirea.

Vitrinele, decorate de sărbătoare[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Cu cât e mai frumoasă vitrina, cu atât îți vine să intri în magazin să vezi și să cumperi.

Citeste si: VIDEO| Capitala Austriei, Viena, a îmbrăcat deja haine de sărbătoare! Celebrele târguri de Crăciun au fost deschise


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si