Cu toate ca noi, romanii, avem propria sarbatoare inchinata iubirii, Dragobetele, care se sarbatoreste pe 24 februarie, Valentine's Day a reusit sa prinda tot mai mult teren. Ziua de 14 februarie este plina de simboluri pe placul indragostitlor: declaratii de dragoste siropoase, flori, bomboane de ciocolata si chiar cine romantice.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Insa, nu toti romanii celebreaza iubirea de Valentine`s Day. Parerile sunt impartite, iar unii prefera sarbatoarea autohtona, Dragobetele.

PREOT: noi avem un Sf. Valentin, biserica il pomeneste pe data de 30 iulie. Aceasta este o sarbatoare imprumutata, mai comerciala. Dragobete e traditie dar nu prea se mai respecta in Romania.

KEREN ROSNER- PSIHOLOG: Indiferent ziua aleg este bine ca isi aleg o zi sa sarbatoreasca. Intentia de a-i face o bucurie ..de a-l face fericit pe celalalt
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si