Sarbatorim sau nu Sfantul Valentin? Ce spune preotul
Actual

Sarbatorim sau nu Sfantul Valentin? Ce spune preotul

V.P.
13 feb 2018

Parerile sunt împartite. În vreme ce unii sustin ca e mai importanta sarbatoarea de Dragobete si ca Valentine` s Day nu face decat sa umple conturile comerciantilor, altii sunt de parere ca orice prilej e bun pentru a rasfata persoana iubita.

Cu toate ca noi, romanii, avem propria sarbatoare inchinata iubirii, Dragobetele, care se sarbatoreste pe 24 februarie, Valentine's Day a reusit sa prinda tot mai mult teren. Ziua de 14 februarie este plina de simboluri pe placul indragostitlor: declaratii de dragoste siropoase, flori, bomboane de ciocolata si chiar cine romantice.Insa, nu toti romanii celebreaza iubirea de Valentine`s Day. Parerile sunt impartite, iar unii prefera sarbatoarea autohtona, Dragobetele.

PREOT: noi avem un Sf. Valentin, biserica il pomeneste pe data de 30 iulie. Aceasta este o sarbatoare imprumutata, mai comerciala. Dragobete e traditie dar nu prea se mai respecta in Romania.KEREN ROSNER - PSIHOLOG: Indiferent ziua aleg este bine ca isi aleg o zi sa sarbatoreasca. Intentia de a-i face o bucurie ..de a-l face fericit pe celalalt
 

viewscnt
TAGURI: sf. valentine

Urmareste-ne pe Facebook