Sarmale. Cum se prepară cele mai gustoase sarmale pentru masa de Paște
Sarmale. Multe gospodine aleg să facă sărmăluțe pentru masa de Paște. Iată o rețetă simplă, ușor de preparat!

In articol:
Sarmale. De ce ai nevoie:
un kilogram de carne tocată
două cepe
două linguri de bulion
o ceaşcă cu orez
Citeste si: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani- wowbiz.ro
sare, piper- după gust
un ou
frunze de varză murată.
Citeste si: Pască fără aluat\\ Nu ai nevoie de drojdie! Două rețete simple și delicioase
Sarmale. Cum se prepară:
Se curăţă şi se toacă mărunt ceapa, apoi se călește puțin. Adăugați cele două linguri de bulion şi le mai lăsaţi câteva minute pe foc.
Citeste si: Drob de miel. Rețeta veche a lui Radu Anton Roman. Ingredientul secret care îi dă tot gustul!
Sarmale. Într-un castron mare, puneţi carnea tocată, ceapa călită, oul, orezul, condimentaţi cu sare şi piper. Amestecaţi bine.
Luaţi câte o frunză de viţă, puneţi compoziţie şi înfăşuraţi.
Citeste si: Cum se vopsesc ouăle. Greșeala pe care o fac mulți an de an
Sarmale. Se pun câteva frunze de varză pe fundul oalei în care urmează să le fierbeţi. Așezați sarmalele, iar deasupra acoperiți cu varză murată tocată.
Lăsați-le la foc mediu circa două ore.