1 din 4 | Sarmale. Cum se prepară cele mai gustoase sarmale pentru masa de Paște
2 din 4 | Sarmale. Cum se prepară cele mai gustoase sarmale pentru masa de Paște
3 din 4 | Sarmale. Cum se prepară cele mai gustoase sarmale pentru masa de Paște
4 din 4 | Sarmale. Cum se prepară cele mai gustoase sarmale pentru masa de Paște
Sarmale. Multe gospodine aleg să facă sărmăluțe pentru masa de Paște. Iată o rețetă simplă, ușor de preparat!
Sarmale. De ce ai nevoie:
un kilogram de carne tocată
două cepe
două linguri de bulion
o ceaşcă cu orez
sare, piper- după gust
un ou
frunze de varză murată.
Citeste si: Pască fără aluat\\ Nu ai nevoie de drojdie! Două rețete simple și delicioase
Sarmale. Cum se prepară:
Se curăţă şi se toacă mărunt ceapa, apoi se călește puțin. Adăugați cele două linguri de bulion şi le mai lăsaţi câteva minute pe foc.
Citeste si: Drob de miel. Rețeta veche a lui Radu Anton Roman. Ingredientul secret care îi dă tot gustul!
Sarmale. Într-un castron mare, puneţi carnea tocată, ceapa călită, oul, orezul, condimentaţi cu sare şi piper. Amestecaţi bine.
Luaţi câte o frunză de viţă, puneţi compoziţie şi înfăşuraţi.
Citeste si: Cum se vopsesc ouăle. Greșeala pe care o fac mulți an de an
Sarmale. Se pun câteva frunze de varză pe fundul oalei în care urmează să le fierbeţi.
Așezați sarmalele, iar deasupra acoperiți cu varză murată tocată.Lăsați-le la foc mediu circa două ore.