Sarmale. De ce ai nevoie:

un kilogram de carne tocată

două cepe

două linguri de bulion

o ceaşcă cu orez

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: IMAGINILE ANULUI: Ramona Gabor sare în brațele Irinei Columbeanu! Sora Monicăi a aterizat la București, iar nepoata a așteptat-o la aeroport!- wowbiz.ro

sare, piper- după gust

un ou

frunze de varză murată.

Sarmale

Citeste si: Pască fără aluat\\ Nu ai nevoie de drojdie! Două rețete simple și delicioase

Sarmale. Cum se prepară:

Se curăţă şi se toacă mărunt ceapa, apoi se călește puțin. Adăugați cele două linguri de bulion şi le mai lăsaţi câteva minute pe foc.

Sarmale

Citeste si: Drob de miel. Rețeta veche a lui Radu Anton Roman. Ingredientul secret care îi dă tot gustul!

Sarmale. Într-un castron mare, puneţi carnea tocată, ceapa călită, oul, orezul, condimentaţi cu sare şi piper. Amestecaţi bine.

Luaţi câte o frunză de viţă, puneţi compoziţie şi înfăşuraţi.

Citeste si: Cum se vopsesc ouăle. Greșeala pe care o fac mulți an de an

Sarmale

Sarmale. Se pun câteva frunze de varză pe fundul oalei în care urmează să le fierbeţi. Așezați sarmalele, iar deasupra acoperiți cu varză murată tocată.

Lăsați-le la foc mediu circa două ore.

Citeste si: Pască fără aluat ”a la Bahmu”! Cum să prepari o prăjitură delicioasă ideală pentru Sărbătorile Pascale! VIDEO!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si