Sarmale. Cum se prepară cele mai gustoase sarmale pentru masa de Paște

Sarmale. Multe gospodine aleg să facă sărmăluțe pentru masa de Paște. Iată o rețetă simplă, ușor de preparat!

Author: R.B. vineri 17 aprilie 2020 , 15:03

Sarmale
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

    Sarmale. De ce ai nevoie:

    un kilogram de carne tocată

    două cepe

    două linguri de bulion

    o ceaşcă cu orez

    Citeste si: Radu îi dă speranțe deșarte Cristinei. Concurentul i-a dezvăluit că ar fi așteptat-o afară, dacă ar fi fost eliminat în gală. Ce spune Cristina despre decizia fostului ei iubit- kanald.ro

    Citeste si: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani- wowbiz.ro

    sare, piper- după gust

    un ou

    frunze de varză murată.

    Sarmale

    Citeste si: Pască fără aluat\\ Nu ai nevoie de drojdie! Două rețete simple și delicioase

    Sarmale. Cum se prepară:

    Se curăţă şi se toacă mărunt ceapa, apoi se călește puțin. Adăugați cele două linguri de bulion şi le mai lăsaţi câteva minute pe foc.

    Sarmale

    Citeste si: Drob de miel. Rețeta veche a lui Radu Anton Roman. Ingredientul secret care îi dă tot gustul!

    Sarmale. Într-un castron mare, puneţi carnea tocată, ceapa călită, oul, orezul, condimentaţi cu sare şi piper. Amestecaţi bine.

    Luaţi câte o frunză de viţă, puneţi compoziţie şi înfăşuraţi.

    Citeste si: Cum se vopsesc ouăle. Greșeala pe care o fac mulți an de an

    Sarmale

    Sarmale. Se pun câteva frunze de varză pe fundul oalei în care urmează să le fierbeţi. Așezați sarmalele, iar deasupra acoperiți cu varză murată tocată.

    Lăsați-le la foc mediu circa două ore.

    Citeste si: Pască fără aluat ”a la Bahmu”! Cum să prepari o prăjitură delicioasă ideală pentru Sărbătorile Pascale! VIDEO!


    Abonează-te pe


    Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
    Te-ar putea interesa si