”Satana de la Roma” dezvăluie ororile sexuale din muzica populară

Confidenta regretatului artist Aurelian Preda face dezvăluiri care vor șoca întreaga lume. Meri Stipo, cea care este și nașa Anei Maria Preda, dă cărțile pe față și spulberă secretele pe care Aurelian Preda le-a luat cu el în mormânt.

R.B., luni 22 iulie 2019 , 10:04

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Tot adevărul șocant despre femeia și cei trei copiii cu care Aurelian Preda se mândrea la televizor, ce l-a legat pe regretatul artist de Nicușor Iordan și ce îi transmite acestuia după ce ar fi abuzat-o sexual pe Ana Maria, sunt doar o parte dintre dezvăluirile făcute într-un interviu.

Citeste si: Singurele imagini de la ziua de naștere a fiicei lui Aurelian Preda! Ce a făcut Anamaria la împlinirea a 19 ani?

Meri Stipo și Aurelian Preda au fost colegi de liceu. Legătura dintre ei a fost bine cimentată, iar Meri i-a devenit nu doar confidentă regretatului artist, ci un ajutor ca de la soră la frate. Asta în ciuda faptului că Aurelian o prezenta în presă ca fiind soția și mama copiilor lui. Total fals. Meri este și nașa de botez a Anei Maria Preda, iar acum o susține în demersul pe care l-a făcut împotriva lui Nicușor Iordan.

Citeste si: Fiica lui Aurelian Preda, șocată de moartea reginei telenovelelor! Anamaria a povestit că a întâlnit-o pe Edith Gonzalez

“Sunt multumită sufletește că Ana Maria Rosa s-a îndepărtat de Nicușor Iordan și l-a dat în judecată pentru abuz sexual, șantaj și pornografie infantilă. Sper ca justiția să-și facă datoria pentru că există dovezi concrete, uluitoare împotriva acestuia, care trebuia să-i fie ca un tată, să fie alături de ea, dar el a profitat de sensibilitatea ei și a supus-o la orori de neimaginat. Și sper ca atât justiția, cât și Dumnezeu să ia măsuri împotriva acestuia.

Citeste si: Primul mesaj al fiicei lui Aurelian Preda după ce l-a acuzat pe Nicușor Iordan de abuz sexual ”Nimeni nu știe ce este încă în inima mea”

Iordan a abuzat fizic, psihic, de Ana. Nu trebuia! Indiferent, că l-ar fi provocat… acest copil era minor, avea 16 ani. Era fiica celui lână care tu ai petrecut ani de zile. Dar motivul pentru care a făcut-o e că a aflat, atunci, la moarte, că Aurelian nu i-a lăsat nimic. Și atunci a început șantajul. Pentru ca el, în mintea lui bolnavă, a crezut că făcând acest lucru va rămâne în casă. Și Ana va fi constrânsă să tacă, să nu spună nimănui“, a mărturisit Meri, pentru cancan.ro.

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si