Scandal din cauza pensiei uriaşe a Monicăi Tatoiu: “Să vă fie ruşine că jigniţi pensionarii care au muncit din greu, nu din vânzarea unor produse cosmetice inutile”

Pe paginile de socializare s-a declanşat un scandal din cauza pensiei uriaşe a Monicăi Tatoiu.

Matei Vaihan, vineri 11 ianuarie 2019 , 15:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

E clar că e un scandal din cauza pensiei uriaşe a Monicăi Tatoiu. Femeia de afaceri, care a dezvăluit acum câţiva ani că are o pensie de 9.700 de lei pe lună, a postat recent o fotografie dintr-o vacanţă exotică. “Ultima zi în Curacao. Mâine, Bonaire.”, a scris Tatoiu. „Ce bine că vă puteţi permite! Amărâţii de pensionari (peste 70% din ei ) oare vor avea acest noroc? Trist, dar adevărat!”, a replicat un pensionar. „Ţinând cont cât am contribuit la stat, cam 4000 $ pe lună în ultimii 29 de ani, eu zic că merit mai mult. Colegi de generaţie care s-au lăcomit la bani mulţi la negru care s-au dus cum au venit. Cei care au luat 20 de salarii şi i-au prăduit o duc greu. Fiecare doarme aşa cum îşi aşterne. Normal ar fi ca din munca unora să se ducă doar 10% către cei care nu au. Acum lumea stă pe loc pentru că sunt mai multi care aşteaptă să li se dea decât cei care muncesc. De asta pensile sunt mici.”, a replicat Tatoiu.

Scandal din cauza pensiei uriaşe a Monicăi Tatoiu: "Dacă ieşeaţi la pensie înainte de 1989 credeaţi că mai primeaţi pensia de acum?"

“Şi mai e o cauză, când ţara era prăduită şi vândută pe mărunţiş cei care astăzi sunt pensionari nu au făcut nimic să oprească hoţii. Aşa cum au tăcut acceptând minciunile comuniste de tip pute dar e călduţ. Totul se plăteşte în viaţa.”, a continuat Monica Tatoiu. “Este posibil ca după 26 ani pe cartea de muncă şi un total de 45 ani să primeşti “onorabila” sumă de 844 lei? De ce având aceeaşi pregătire şi aceeasi funcţie să fie diferenţe între pensii acum? Dumneavoastră, dacă ieşeaţi la pensie înainte de 1989 credeaţi că mai primeaţi pensia de acum? Nu toţi aşteaptă “să li se dea”, mai sunt şi unii care doresc echitate, lucru imposibil tinând cont că timp de 29 de ani suntem conduşi de hoţi indiferent din care partid au fost! Apoi noi romanii avem un proverb : Bogatul nu-l crede niciodată pe sărac!”, a replicat pensionarul.

Scandal din cauza pensiei uriaşe a Monicăi Tatoiu: "Sunteţi şi foarte vulgară"

S-a declanşat un scandal din cauza pensiei uriaşe a Monicăi Tatoiu. În discuţie a intrervenit şi o pensionară care a atacat-o pe Tatoiu: „Să vă fie ruşine când minţiţi că aţi cotizat la stat 29 de ani cu 4000 de dolari pe lună, poate aţi avut salariu mare la Oriflame timp de 14 ani şi atât, să vă fie ruşine că jigniţi pensionarii care au muncit din greu, nu din vânzarea unor produse cosmetice inutile. Sunteti şi foarte vulgară, expresia “pute dar este călduţ” o fi în alcovul dvs”.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si