Mascații au intrat peste interlopii Corduneanu  săptămânile trecute, dar trupele speciale nu sunt singura amenințare la adresa acestora. Alţi „interlopi" s-au săturat de hegemonia foștilor sportivi şi au trecut la ameninţări.

Cătălin Băcăuanu a intrat în hora interlopilor din clanul Corduneanu de la Iași. În ultima perioadă, în mediul online au început să circule mai multe filmulețe în care Cătălin Băcăuanu și Bogdănel Corduneanu se amenință.

Conflictul dintre Băcăuanu și frații Corduneanu este unul mai vechi ce părea că s-a stins. Odată cu arestarea lui Viorel Oarză și a fiului său, Robert, Băcăuanu a reacționat și l-a acuzat pe Costel Corduneanu că ar fi implicat în toată povestea, arată romaniatv.net.

Citește și: VIDEO- UPDATE Percheziții de amploare în România: membrii unei grupări sunt acuzați de şantaj, lipsire de libertate, violenţe și distrugere

În ultima vreme, pe internet circulă clipuri video în care Cătălin Băcăuanu și Bogdănel Corduneanu se jignesc și se amenință. Conflictul dintre Băcăuanu și frații Corduneanu este unul mai vechi, însă de ceva timp s-a „reactivat”.

De la ce a pornit cearta interlopilor

Se pare că Robert și Viorel Oarză au fost arestați pentru lovire și complicitate la lovire, iar atunci Băcăuanu l-a acuzat pe Costel Corduneanu că ar fi în spatele arestărilor anterior menționate.

Ulterior, Cătălin Băcăuanu și Bogdănel Corduneanu au început o „luptă”.

Băcăuanu a vorbit public despre Costel Corduneanu, iar Bogdănel a reacționat. „Vreau să fac un anunț pentru sclavul de Băcăuanu, pe care l-am scos pe stradă. Face afirmații la adresa familiei mele. S-a mutat la țară, pe la Brașov, nici număr la poartă nu are. Să vină la Iași să mă înjure, dacă vrea. L-au bătut toți sportivii din Iași, l-a bătut Edi Mihăilescu, L-A BĂTUT Gelu Căpet, i-a dat un pumn de nu se mai trezea, Samson, la Select, mulți băieți de-ai mei.

Eu nu dau grade la nimeni, dar vreau să aduc la cunoștință cine e țăranul ăsta. Vină la Iași și mă înjură la Iași, dacă tot ai ceva cu familia asta”, susține Bogdănel Corduneanu.
Cătălin Băcăuanu: „Te bat cu palmele”

Imediat Băcăuanu a reacționat și el tot în mediul online.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Citește și: Frații Corduneanu și Diamantul Roz au fost reținuți. Dobânzi de 400% pentru banii dați cu camătă

„Las și eu mesajul ăsta pentru Bogdănel Corduneanu. Eu ți-am spus, nu ți-am înjurat familia, nu am vorbit de morți, de copii, cu toate că am de spus multe rău. Cheamă-mă la Iași, te bat cu palmele că, dacă îți dau cu pumnul, mă înjosesc. Nu uita că ați fost cerșetori până în ’96. După aia, Costel, fiind milițian… fă aia, fă-i aia, dă-i în bot… A legat pe mulți”, a spus Cătălin Băcăuanu.

În orice caz, dacă interlopii se răfuiau în stradă, cu câțiva ani în urmă, acum se rezumă la „scandaluri” în mediul online. Totuși, mediul online este considerat spațiu public, iar amenințările pe care interlopii și le adresează s-ar putea întoarce împotriva lor, potrivit bzi.ro

Ce se întâmplă cu renumitul clan Corduneanu

Magistrații ieşeni au dispus menținerea măsurii de arest la domiciliu pentru o „săgeată” a clanului Corduneanu. În luna mai, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au respins propunerea de arestare preventivă ce a fost formulată de procurori pe numele lui Dănuţ Iulian Ilincariu, sub acuzația de trafic de influenţă. În schimb, instanţa a dispus măsura arestării la domiciliu pentru 30 de zile.

Dănuț Iulian Ilincariu a fost denunţat de un ieşean pentru că i-ar fi promis o locuinţă socială în schimbul unor sume de bani. Demn de remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Anchetatorii ieşeni susţin că Dănuţ Iulian Ilincariu a intrat recent în vizorul lor, după ce un bărbat l-a denunţat pentru un presupus trafic de influenţă.

Citește și: Interlopul Adrian Corduneanu, reținut de polițiști pentru 24 de ore

Denunțătorul Constantin M. i-a adus acuzații grave lui Dănuț Iulian Ilincariu, individul acuzat, aflat în arest la domiciliu de mai bine de șapte luni. El a susținut că în luna martie 2021 a hotărât să depună o cerere pentru a obține o locuință socială, deoarece vechiul imobil în care locuia cu soţia sa era propus spre demolare. Conform ieșeanului, Dănuț Ilincariu s-ar fi oferit să îi întindă o mână de ajutor în schimbul mai multor mii de euro. Constantin M. a declarat că în total i-ar fi dat 7.5000 de euro lui Ilincariu.

Dănuţ Iulian Ilincariu a negat acuzaţiile aduse de denunţător
Constantin M. a adăugat că s-a întâlnit cu Dănuț Ilincariu la primărie, iar acesta din urmă i-ar fi spus că sora și cumnatul lui lucrează acolo, astfel că îl poate ajuta în schimbul unor sume de bani. De cealaltă parte, Dănuț Ilincariu le-a declarat recent reporterilor cotidianului BZI că nu a luat vreun ban de la cei doi soţi și că nu le-ar fi promis nicio locuință socială.

Citeste si: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la Paris? „Tavi a insistat să nu lăum mașină. Ne-a costat ceva aventura asta de la aeroport până la hotel.”- kfetele.ro

Citeste si: Reacția Claudiei Pătrășcanu după declarațiile făcute de Gabi Bădălău despre momentul în care și-ar fi dat copiii afară din casă: ”Nu mai există”- radioimpuls.ro

Acesta a susținut că a vrut doar să-i ajute, oferindu-le camera de cămin a unui prieten de-al lui, deoarece Constantin M. şi soţia lui nu aveau unde să locuiască. De altfel, Dănuţ Iulian Ilincariu a afirmat că ştia de plângerea formulată de Constantin M. împotriva lui la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Totuşi, avocata care îl reprezintă pe Constantin M. a afirmat că a făcut demersurile necesare pentru ca acesta să fie despăgubit.

Citește și: Imagini de la înmormântarea lui Mondialu'! Cai albi si zeci de oameni fără masuri de distanțare

„Lor (soților Ștefana și Constantin M. – n.r.) li s-a pus la dispoziție spațiul închiriat, acesta fiind de esența unui contract de locațiune, în schimbul unei chirii. Chiria și utilitățile au fost plătite în fiecare lună. Au avut comportamentul unor chiriași de bună credință.

Ei s-au trezit cu o notificare de evacuare din partea primăriei în momentul în care au refuzat să îi mai dea bani lui Dănuț Ilincariu. Deocamdată, ei au dreptul să dețină imobilul până primesc integral despăgubirile. Aceste despăgubiri vor fi evaluate de instanță. Persoanele sunt prejudiciate. Au muncit enorm ca să își ia o cameră pentru care de un an li se cer bani constant”, preciza avocata Iulia Medeleanu.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si