Scandal intr-un autobuz, la Galati! "Nu vorbi asa ca te pocnesc" - Doua femei s-au injurat in ultimul hal

Astupati-va urechile - am nimerit la un concurs de urlete! Adversarii directi - o calatoare si o controloare!

Author: V.P. luni 09 octombrie 2017 , 19:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

- Mai, femeie! De ce imi vorbesti mie asa, cum adica? Taci din gura ca n-am vorbit cu tine!  ...daca esti asa tare-n gura... Nu vorbi asa ca te pocnesc! Ia, pocneste-ma! Ia, ia! Da' de cand iti permiti sa vorbesti cu mine asa? Da' de cand va permiteti sa trageti de mine in halul asta? Da' tu cine esti? Da' tu cine esti?

-Sa mori tu ca eu n-am zis... Sa mori tu, draga, sa mori tu! 4:57

In autobuz nu e loc pentru amandoua! Scandalul a izbucnit de cum s-au intalnit:

- Coborati, va rog! Nu vreau! Ramanem pe loc, nu plecam. Daca esti asa tare-n gura... Nu vorbi asa ca te pocnesc! Ia pocneste-ma!

Scandalul pe cale sa fie transat cu pumni a izbucnit cand angajata regiei de transport i-a cerut femeii sa prezinte biletul. Aceasta din urma sustine insa ca a fost bruscata!  

-Auziti, doamna! (n.r. controloare)... N-aveti voie cu violenta! Da' ea are voie sa-mi vorbeasca asa?  Sunt smechera, care-i problema ta? Mi-ai stricat umbrela! Autobuzul asta... Taci din gura ca n-am vorbit cu tine! Isterico! Isterica esti tu ca eu am vorbit cu doamna de la inceput, de ce te-ai bagat tu in seama?

Celor doua nu le pasa catusi de putin ca tipetele lor i-ar putea deranja pe cei din jur! Nevoit sa le suporte e si un biet copil, care de-ndata ce autobuzul opreste, coboara in fuga.

-Au mai fost alti colegi de-ai dumneavoastra care au mai amendat si s-au oprit la prima (n.r. statie)... Da, doamna, eu nu am cum sa prind alt autobuz, sa stau jumatate de ora... Altceva mai vreti de la mine? Nu am bani, nu am, doamna!

Scandalul a ajuns si la urechile conducerii regiei de transport. Sefii societatii spun ca o cerceteaza disciplinar pe angajata care a intrat in scandal.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si