Printre tratamentele folosite la clinica oncologică a lui Becali se numără și hipertermia. „Această formă neinvazivă de terapie presupune expunerea în scop terapeutic, la temperaturi înalte a întregului corp sau a anumitor zone ale corpului. În ultimii ani, această terapie a început să fie tot mai utilizată ca și formă complementară în tratamentul cancerului”, scrie pe site-ul clinicii.

Ce spun medicii despre ceea ce se întmplă la clinica lui Becali

„Hipertermia totală nu se foloseşte. Mi se par nişte nebunii aşa, cinstit vorbind”, a spus doctorul Alexandru Grigorescu, pentru Libertatea. Tot el a spus că hipertermia locală esteol păractică folosită și în alte țări, în anumite cazuri și pentru a mări beneficiile chimioterapiei.

Cine e asociatul lui Gigi Becali la clinica medicală

Gigi Becali este asociat la clinica pe care și-a deschis-o în București cu biofizicianul Virgiliu Gheorghe, cunoscut pentru atitudinea critică.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Unchiul copilei este principalul suspect al crimei! Ce i-ar fi făcut înainte să o omoare?!- wowbiz.ro

Partenerul lui Becali este co-autor al volumului ”Fața Nevăzută a Homosexualității” care ”își propune pe cei asupriți de devoratoarea pasiune homosexuală să realizeze că există întoarcere la normalitate” și aduce în prim-plan ”propaganda homosexuală” care ”constituie cea mai puternică ofensivă împotriva ființei umane din întreaga istorie”.

El consideră că ”o femeie își scade cu 10% șansa de a avea o familie fericită, cu fiecare partener sexual”.

De asemenea, Vlăescu susține în volumul  său  ”ma%$#barea, ca rezultat al consumului de(...), te transformă într-un individ lipsit de voință și putere, bolnav, depresiv și oarecum disperat căci totul în jurul tău se surpă: familie, serviciu, prieteni.

Și rămâi singur cu fantasmele erotice și cu un obicei care, deși îți provoacă multă rușine și scârbă, este indispensabil stâta timp cât ești dependent de sex”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si