Scandal la dezbaterea publica pe legea vaccinarii. Trei ore de discutii si urlete care s-au soldat cu amendamente care se bat cap in cap

Voci ridicate, strigate, aplauze si replici taioase, Asa s-a desfasurat dezbaterea publica pe controversata lege a vaccinarii. Dupa trei ore de discutii aprinse si cuvinte grele, lista amendamentelor s-a imbogatit cu zeci de propuneri care se bat cap in cap.

Author: A.L. joi 11 mai 2017 , 18:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Tare mult s-a mai zbierat la dezbaterea organizata astazi, la care medicii si parintii care se opun imunizarii au incercat sa-si exprime parerile pro sau contra vaccinarii.

"Nu scrie nicaieri ca este obligatorie vaccinarea.Nu scrie! Ma scuzati! Nu scrie! O sa ramaneti singuri in tara asta, sa va vaccinati intre voi"

ADRIAN STREINU CERCEL

"Nu punem in discutie daca vaccinarea este buna sau nu, pentru ca ea si-a dovedit utilitatea, s-a pus in discutie numai daca sa fie obligatorie sau nu si se va decide intr-un final daca va ramane obligatorie sau nu"

Niciuna dintre tabere nu a vrut sa cedeze, asa ca fiecare a tipat cat de tare a putut ca sa-si faca vocea auzita. S-au oprit din cand in cand ca sa aplaude.

"Nu este moral ca statul sa ma oblige pe mine sa administrez saruri de aluminiu, formaldehida, celule fecale umane cand eu sunt parinte si eu stiu exact ce i se potriveste copilului meu"

Cu toate ca ceea ce a intrat in dezbatere publica nu este textul final al legii, spiretele au ramas incinse pe toata durata intalnirii dintre minister, medici si parinti care se opun vaccinarii.

ministrul Sanatatii

"Nimeni nu va obliga pe nimeni sa fie vaccinat.

Adica nu vom lua copiii cu politia sau cu arcanu' sa-i ducem la vaccinare. Parintele are dreputul sa refuze"

Parintii sunt convinsi ca doar ei pot decide pentru copilul lor si nu nu accepta ca un posibil refuz sa fie incadrat in formula rele tratamente aplicate minorului. Cu toata vehementa celor doua tabere, uneori, partile au cazut de acord asupra anumitor aspecte.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si