Scandal MONSTRU într-o școală din Dolj după ce doi minori au fost prinși întreținând relații intime în incinta instituției

Doi minori, o fată de 13 ani și un băiat de 16 ani, s-ar fi iubit în curtea școlii în afara orelor de program

Author: G.S. sâmbătă 08 decembrie 2018 , 14:43

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Poliţia a deschis un dosar penal în acest caz şi face cercetări pentru a stabili cum s-a ajuns în această situaţie. „Într-adevăr, avem cunoştinţă de această situaţie. În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor“, au declarat reprezentanţii IPJ Dolj.

Mama fetei ar fi depus plângere la poliție, acuzându-l pe băiat de viol.

Directoarea Şcolii Malu Mare spune că ieri a aflat de această situaţie, când poliţia a mers la unitatea de învăţământ pentru a verifica imaginile de pe camerele de luat vederi.

„Poliţiştii mi-au cerut imaginile, însă am înţeles că această situaţie s-a întâmplat pe 27 octombrie, undeva în jurul orei 17.00. Noi terminăm cursurile la ora 14.00, deci aşa ceva nu a avut loc în timpul şcolii. Din păcate, camerele stochează imaginile doar 30 de zile, aşa că acestea imagini nu mai există. Eleva este în clasa IV-a, însă are 13 ani. La şcoală nu a cauzat probleme, doamna ei învăţătoare spune că este o elevă destul de cuminte“, a declarat Ana Cismaru, directoarea şcolii.

Presa locală notează că cei doi ar fi întreţinut relaţii sexuale de bună voie şi că fetiţa a fost dusă la un medic legist, care a stabilit că nu a fost victima unui viol şi că nu prezintă urme de violenţă. Mama acesteia a fost cea care a depus plângere împotriva minorului de 16 ani.

 

Foto: GdS


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si