Scandal pe legea după adoptarea legii care majorează salariile medicilor şi ale profesorilor

Scandal cât Casa Poporului după adoptarea legii care majorează salariile medicilor şi ale profesorilor. S-a fraudat votul, urlă acum liberalii, care vin şi cu dovezi video. Asta, deşi de la tribună preşedintele Camerei Deputaţilor anunţa că 184 de deputaţi ar fi fost prezenţiîn sală, deci cvorumul este întrunit. ##VIDEO33314##

marți 08 noiembrie 2016 , 19:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Sunt capturi din filmul respectiv, in sala de la inceput si pana la sfarsit au fost 168 de deputati! S-a fraudat votul!", sustine Eugen Nicolaescu.

Pe imagini se vede clar ca sala este mai mult de jumatate goala. Si daca numeri randurile pline cu greu speri sa poti aduna 184 de deputati. Si la tribuna.se aud voci care spun ca prezenta scartaie.

Remus Cernea: "Va rog sa constatati ca din nefericire nu exista cvorum de vot, pacat ca sala e semi goala, sa faceti apel nominal".

Mircea Toader: "Sa ne comunice prin dvoastra colegii secretari nr de voturi, nr de parlamentari. dada, fara indoiala inca colegii mei asta fac acum..."

Cum reusesc secretarii de sedinta sa numere astfel incat sa dea bine la cvorum nu stim, dar rezultatul este perfect! Nici prea multi, nici prea putini. Suficienti insa ca sa treci la limita o lege care da bine la popor in prag de campanie electorala.

Mircea Toader: "suntem in cvorum stimati colegi, da dupa declaratiile dumneavoastra suntem. totusi eu va supun la vot un apel nominal, ca sa nu avem niciun fel de dubiu, supuneti la vot cererea mea".

Se cere un apel, dar la indicatiile precise ale liderilor PSD, strigarea in ordine alfabetica nu se mai face!Sistemul electronic nu se foloseste, votul nu poate fi verificat, ca urmare legea trece.

De la Palatul Victoria, premierul Dacian Ciolos asteapta sa vada ce se intampla cu legea.

"Nu mai discut de cele legate de cvorum pt ca asta e treaba parlamentului sa discute daca a fost cvorum sau nu", a declarat Dacian Ciolos.

Decizia finala in privinta reluarii votului se va lua maine in Biroul Permanent al Camerei. Asta fireste daca va exista cvorum pentru ca suntem deja in pre-campanie electorala.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si