Scene cumplite la Puterea Dragostei! Daiana ar fi bătut-o cumplit pe Ella

Scena cumplite la Puterea Dragostei! Daiana ar fi bătut-o cumplit pe Ella. De unde a pornit conflictul? Dezvăluiri incendiare din emisiune

A.M.S., luni 01 iunie 2020 , 13:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Daiana de la Puterea Dragostei i-a spus verde în față Ellei că nu o suportă, însă nimeni nu s-ar fi gândit că totul ar merge atât de departe. Se pare că după câteva zile în care Daiana nu a participat la emisiune din cauza suferinței provocate de Gabi, s-a întors și mai plină de furie.

Motivul pentre care Daiana şi Ella s-au luat la bătaie nu este foarte bine cunoscut. Se pare că Daiana ar fi avut o problemă cu Ella de mult timp. Aceasta i-ar fi spus în față că nu o suportă, iar după ce a lipsit câteva zile de la filmări din cauza suferinței provocate de concurentul Gabi, ea a mers și a atacat-o direct pe Ella.

Citeste si: Daiana de la „Puterea Dragostei” cu inima frântă. Gabriel a chemat o brunetă în camera de hotel

Daiana de la Puterea Dragostei, supărată că a fost batjocorită de Ella 

Daiana de la Puterea Dragostei ar fi fost batjocorită de Ella și Berna, motiv pentru care plănuise încă de cu o seară înainte de a intra în emisiune să o bată pe Ella și pe Berna.

Citeste si: Bombă în showbiz. Andra Volos și Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” s-au împăcat și sunt mai îndrăgostiți ca niciodată

Andreea Pirui și Ligi ar fi știut de planul Ellei și chiar au pus paie pe foc.

Ca și cum nu totul ar fi ea ajuns, după ce Daiana a bătut-o pe Ella în emisiune, i-a promis o nouă rundă la hotel. Ella ar fi încercat să se apere și a încercat să arunce cu un ghiveci în Daiana, însă nu a mimerit-o.

"Are și vânătaie pe cap"

„Am înțeles că are și vânătaie pe cap sau ceva de genul. Daiana a lipsit câtea zile din emisiune, nu a vrut să intre, cu Gabi, că ea suferă și așa mai departe. Ce a făzut ea zilele astea? S-a uitat la emisiunile din urmă. Toate episoadele de acum 2-3 săptămâni și a ajuns la concluzia că nu i se pare normal comportamentul Ellei și al Bernei”, au spus vlogerițele Reea și Tina.

Puterea Dragostei Daiana a batut-o pe Ella

Citeste si: Acum s-a aflat adevărul! Ce facea Daiana de la Puterea Dragostei înainte să vină la emisiune

„Au băgat-o pe Daiana la înaintare să se bucure de amândouă. Ele două deja știau. A și spus: mâine în emisiune le bat rău. Din câte am înțeles a lovit-o foarte tare la picior, a aruncat cu o vază în ea, a scuipat-o și a tras-o de păr pe Ella”, au mai spus cele două fete apropiate concurenților din casa Puterea Dragostei.

Citeste si: Ella cu ochii în lacrimi! Cu cine se iubește Jador: „Trebuia să rămâi la București”

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si