Scene emotionante la Delfinariul din Constanta - Un tanar si-a cerut iubita in casatorie in fata delfinilor - Imaginile sunt superbe

Daca tot sunt persoane non-umane, cum spunea fostul deputat Remus Cernea, de ce n-ar fi delfinii si martori la cununie? Scene emotionante s-au petrecut la delfinariul din Constanta, unde un tânar si-a cerut iubita in casatorie chiar in timpul spectacolului! Iata imaginile!

Author: C.I.P. marți 30 mai 2017 , 19:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Un adevarat complot cu iz romantic are loc cu ajutorul lui Chen Chen si Ni Ni. Vedetele de la delfinariu, aflate in plin spectacol, vor fi martore la o cerere de casatorie ca-n povesti!

COMPLOT LA DELFINARIU

Sub pretextul unui joc, cuplul din imagini este chemat langa bazinul delfinilor.  Iubitul fetei, care a organizat totul, se pune, deodata, in genunchi.

Sarutul romantic al indragostitilor  a smuls ropote de aplauze din toata sala, iar cei doi delfini au asistat, rabdatori,  la intreaga scena.

"Am fost solicitati sa aceptam ca delfinii, impreuna cu publicul prezent sa fie martorii unei cereri in casatorie. Daca am da frau liber fanteziei, ne am putea inchipui ca delfinii pot fi cavaleri sau domnisoare de onoare", ne-a spus Angelica Curlisca, sefa Delfinariului Constanta.

Este pentru prima oara cand cei doi delfini din Constanta sunt martorii unui astfel de eveniment.
 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si