Incredibil, dar adevarat. Aceasta sala de operatii s-a transformat in ring de box la doar cateva clipe dupa finalizarea unei interventii chirurgicale. Se pare ca medicul i-ar fi reprosat ceva asistentei sale, care ii este si iubita, despre o manevra pe care ar fi facut-o gresit.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Replica femeii este neasteptata. Si vine sub forma unei lovituri.

Barbatul se fereste si nu vrea sa ramana dator. Incepe sa-si loveasca partenera fara nicio mila. Ii cara pumni peste fata si cap, in timp ce femeia incearca sa se fereasca de ploaia de lovituri. Degeaba incearca ceilalti colegi sa o scape. Omul nu se lasa pana cand femeia nu se prabuseste pe podea.

Abia cand isi da seama ca iubita lui nu se mai poate ridica adresorul inceteaza. In acelasi timp, un alt cadru medical se apropie si ar vrea sa il loveasca cu piciorul. Urmeaza mai multe gesticulari, timp in care asistentele o poarta pe brate pe colega lor si o scot din sala. Conducerea spitalului din China, caci acolo s-au petrecut aceste scene, a decis, totusi, sa nu ia nicio masura impotriva medicului bataus. Ba chiar s-a considerat ca a fost doar o… cearta conjugala.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si