Scene șocante la un liceu din Motru. O elevă a fost bătută cu bestialitate de o altă colegă

O elevă a unui liceu din Motru a fost bătută cu bestialitate de una din colegele sale. Fata a fost amenințată cu moartea, iar ceilalți colegi filmau întreaga scenă.

G.B., sâmbătă 30 noiembrie 2019 , 15:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Un scandal fără margini a izbucnit la un liceu din Motru, unde o elevă de clasa a-11-a a fost bătută cu bestialitate de o altă colegă. Fetele erau colege de clasă, iar în timp ce una dintre ele o bătea pe cealaltă, colegii filmau amuzați.

Citeste si: Cele 39 de corpuri ale migranţilor găsite în camionul frigorific în apropiere de Londra au fost repatriate în Vietnam

Elevă bătută și filmată la un liceu din Motru

Copila agresată și amenințată ca va fi omorâtă provine dintr-un centru de plasament, iar în prezent este crescută de o familie din Motru, conform gorjeanul.ro.

Fata a fost lovită cu palmele, cu pumnii și cu picioarele și amenințată cu moartea în fața colegilor care nu au intervenit sub nicio formă.

Elevă bătută și filmată la un liceu din Motru

Citeste si: Peste 27.000 de angajaţi ai MAI vor asigura ordinea publică şi intervenţiile în situaţii de urgenţă de 1 Decembrie

„Ești proastă, te omor aici! Te omor! Pleacă de aici că te omor!” sunt replicile colegei bătăușe.

Cele două eleve au fost amendate de jandarmi pentru incidentul scandalos care a avut loc într-una din pauze. Se pare că singura vinovată, în opinia directoarei a liceului din Motru, este fata care a filmat tot ce s-a întâmplat.

Citeste si: Peste o mie de persoane semnalate în Sistemul Informatic Schengen, găsite în ultima săptămână de poliţiştii români şi străini

Conducerea liceului din Motru are în vedere și scăderea notei la purtare pentru ambele fete.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si