Sunt imaginile dezastrului din timpul furtunii, filmate acum doua seri. Schela de fier s-a prabusit pe doua masini.

Intreaga scena a scos la iveala adevarul: blocul pe care era montata schela a fost ridicat desi primaria nu a eliberat proprietarului autorizatie de constructie!

Primaria a sanctionat firma care a ridicat blocul in mod ilegal, ba chiar a dispus oprirea lucrarilor. Administratorul firmei insa, a ignorat cu buna stiinta masurile impuse de primarie, pentru ca investitia facuta in complex sa nu fie sortita esecului.

"Da, am ridicat fara autorizatie pentru ca primaria nu s-a incadrat si nu se incadreaza in termen de emitere a unui raspuns oficial, are intarziere de 9 luni de zile. Primaria Constanta refuza emiterea acelui aviz", ne spune administratorul firmei. 
Primaria Constanta a replicat si ea. "Nu a respectat nici masurile prevazute in contraventie, motiv pentru care exista un dosar penal la parchet"

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Pana ca speta sa fie rezolvata in instanta, exista o intrebare: cine ar fi fost responsabil daca schela cu pricina ar fi cazut peste un om?

Localnicii din cartier, care au platit zeci de mii de euro ca sa se mute in cartierul rezidential se simt batjocoriti. Langa locuintele lor au rasarit ca ciupercile dupa ploaie, alte blocuri care sunt aproape lipite de cladirile lor.

1.16

Doamna Stanca- varstnica din imagini, si-a dat seama abia de curand ca a facut o investitie proasta. 
In locul trotuarelor, constructorii au facut spatii de parcare, ca sa-i multumeasca pe soferi. Nu par sa se fi gandit nicio clipa ce se intampla cu persoanele imobilizate intr-un scaun cu rotile.

In momentul de fata, rezolvarea situatiei pare doar un vis frumos. In timp ce cazul este pe masa procurorilor, oamenii nu pot decat sa se roage ca, la urmatoarea furtuna, schelele sa nu provoace o tragedie.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si