Schimbări majore la eliberarea buletinelor. Vestea uriaşă pe care o aşteptau românii

În cererea de eliberare a extrasului de carte funciară pentru informare trebuie completat numărul cadastral şi numărul topografic al imobilului vizat.

Author: E. V. vineri 16 noiembrie 2018 , 18:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Românii care solicită eliberarea actelor de identitate por depune extrasul de carte funciară obţinut online la toate birourile pentru evidenţa persoanelor din ţară, fără să mai fie nevoie să se prezinte contractul de vânzare-cumpărare, contractul de contruire sau extrasul de carte funciară semnat şi ştampilat.

Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date a semnat un protocol cu Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară în baza căruia se vor accepta extrasele de

carte funciară emise online ca dovadă a adresei de domiciliu în vederea eliberării actelor de identitate, scrie Capital.

Citeste si: Legătura neștiută dintre Alex Pițurcă și avocata sa. Cine este, de fapt, Silvia Uscov, cea care îl reprezintă în dosarul în care este cercetat- kanald.ro

Citeste si: „Nașa mi-a dat un mesaj” Armin Nicoară, la cuțite cu Georgiana Lobonț după zvonurile divorțului! Care este adevărul despre căsnicia artistei- wowbiz.ro

Extrasul este eliberat pe loc dacă actele respective sunt disponibile în format electronic. În situaţia în care cartea funciară nu este introdusă în sistemul electronic, angajaţii oficiilor de cadastru fac conversia documentului în format electronic şi îl expediază solicitantului.

În cererea de eliberare a extrasului de carte funciară pentru informare trebuie completat numărul cadastral şi numărul topografic al imobilului vizat.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si