Se închid școlile?! Ordinul merge la Monitorul Oficial

Deoarece mai este foarte puțin până în ziua alegerior, iar organizarea secțiilor de votare se face ca de obicei în școli, prezența fizică a elevilor la cursuri la fi suspendată.

Catalina Popa, miercuri 23 septembrie 2020 , 17:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ministrul Monica Anisie a trimis deja ordinul spre publicare în Monitorul Oficial.

“Activitatea didactică ce presupune prezenţa fizică a elevilor şi a cadrelor didactice din unităţile de învăţământ preuniversitar în care sunt organizate secţii de votare se suspendă în perioada 25 – 29 septembrie. Aceasta se va desfăşura exclusiv în sistem online.

Citeste si: „Puterea Dragostei”, Live Stream Online. Nu rata ediția de azi, 23 septembrie - O concurentă pe cale să părăsească casa

Această decizie a fost aprobată de ministrul Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie, printr-un ordin transmis spre publicare în Monitorul Oficial, în urma Hotărârii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă nr. 46/2020”, precizează MEC.

Când se reiau cursurile

Citeste si: Ştirile Kanal D, lider absolut de audienţă. Programul TV a înregistrat o cotă de piaţă de peste 21% pe targetul Comercial

“Această propunere a fost agreată în întâlnirea de lucru de luni, 21 septembrie, pe care ministrul Educaţiei şi Cercetării a avut-o cu reprezentanţi ai Asociaţiei Comunelor din România, ai Asociaţiei Oraşelor din România, ai Asociaţiei Municipiilor din România şi ai Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România”, menţionează MEC.

Elevii își vor relua cursurile cu prezența fizică începând din data de 30 septembrie conform scenariilor aprobate de către comitetele judeţe/al municipiului Bucureşti pentru situaţii de urgenţă, cu respectarea tuturor condiţiilor de siguranţă şi igienă sanitară.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si