Secretul din spatele virusului COVID-19: „Dacă aș spune la Hong Kong, aș fi ucisă!”

Secretul din spatele virusului COVID-19 este știut de un virusolog chinez. Li-Meng Yan susține că dacă ar spune asta, la Hong Kong, ar fi ucisă.

G.B., luni 13 iulie 2020 , 19:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Secretul din spatele virusului COVID-19: „Dacă aș spune la Hong Kong, aș fi ucisă!”. Un virusolog chinez a aruncat bomba. Li-Meng Yan a fugit în Statele Unite pentru a spune anumite informații care au fost făcute publice în China. Femeia afirmă că dezvăluirea acestor secrete i-ar putea aduce moartea.

Virusologul chinez, Li-Meng Yan, a apărut recent la postul de știri american, Fox News. Chinezoaica a dorit să dezbată subiectul COVID-19, să spună informațiile care ne sunt ascunse și ne pun în pericol viața. Yan a susținut inclusiv că Organizația Mondială a Sănătății ar fi manipulată de China.

Secretul din spatele virusului COVID-19: „Dacă aș spune la Hong Kong, aș fi ucisă!”

„Motivul pentru care am venit în statele Unite este să transmit un mesaj cu privire la adevărul despre COVID-19. Dacă l-aș spune la Hong Kong, în momentul în care aș începe să vorbesc aș dispărea și aș fi ucisă. Nimeni nu m-ar auzi poate să mă audă. De aceea doresc să plec în Statele Unite și să adevărul despre originea COVID-19, întregii lumi. Vreau ca oamenii să înțeleagă cât de cumplit, cât de periculos este! Sunt mulți, mulți pacienți care nu sunt tratați și diagnosticați la timp. Și nu există protecție nici pentru medici, nici pentru pacienți și oamenii obișnuiți.”, a declarat femeia.

secrete virus covid 19

Chinezoaica a adăugat faptul că că măsurile de prevenție și tratament nu sunt luate așa cum ar trebui, iar statul Chinez încearcă să ascundă acest lucru. Yan a zis că medicii sunt extrem de speriați de situația cu care se confruntă.

Citeste si: O femeie a infectat cu coronavirus 71 de oameni după ce a mers o singură dată cu liftul

Citeste si: Crimă înfiorătoare într-o comună de lângă Timișoara: Un tânăr de 20 de ani și-a ucis colegul de muncă

Citeste si: VIDEO| Reacția tânărului încătușat la metrou pentru că nu purta masca pe nas

„De asemenea, Guvernul nu le permite oamenilor să dezvăluie asemenea informații. Medicii din spitale sunt speriați, dar nu pot vorbi. Angajații Centrului Chinez pentru Controlul și Prevenirea Bolilor sunt speriați! Ma simt dezamăgită. Dar știu că toate astea se întâmplă deoarece îmi dau seama în ce măsură au fost corupte aceste organizații internaționale precum Organizația Mondială a Sănătății de către Guvernul chinez, de către guvernul Partidului Comunist Chinez”, a mai spus Li-Meng Yan.

Citeste si: Alerta de la Europol: focar de coronavirus in randul politistilor

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si