Secretul lui Ilie Balaci! De ce boala suferea in mare secret fostul mare fotbalist EXCLUSIV

"Minunea Blonda" mergea la o clinica si lua tratament pentru alergii

Webeditor: A.N. Author: Lia Popescu luni 22 octombrie 2018 , 21:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Lumea fotbalului este în aceste zile în doliu! Unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti ai României, Ilie Balaci a încetat din viaţă, duminică dimineaţă, în Craiova, la numai 62 de ani!

Vestea morţii celui căruia oltenii îi spuneau cu mândrie “Minunea Blonda” i-a luat prin surprindere pe toţi, întrucât nu se ştia că fostul mare jucător al Băniei ar fi avut vreo boală care să îl

chinuie! Dimpotrivă, Balaci era un tip activ, plin de viaţă şi mereu cu zâmbetul pe buze! 

“Nu era bolnav, ducea o viaţă extraordinară, făcea sport, se întâlnea cu băieţii din generaţia lui, cu Ando, cu Gino! Jucau fotbal, apoi mergeau la “Il Calcio”! Făcea bicicletă acasă, se verifică tot timpul la doctor…Nu îmi zisese să aibă vreo problemă de sanatate”, a spus un bun prieten de-al lui Ilie Bălăci în presă!

Ilie Balaci a murit pe neateptate! "A fost macinat de o afectiune"

Pe de altă parte, odată cu mortea lui neaşteptată, au început să iasă la iveală şi câteva secrete, pe care vedetă fotbalului le păstra cu sfinţenie. 

Puţini ştiu de pildă că Ilie Balaci şi-a ascuns problemele de sănătate cu care se confrunta de la o vreme! “Nu îi plăcea să se plângă nicioada. De aceea, când a fost măcinat de o afecţiune in zonă gâtului care nu îl lasa să respire, a preferat să apeleze la o clinică privată din Capitală! Îşi făcea programări atunci când nu era lume, tocmai pentru a păstra discreţia. Medicul îl consulta constant şi îl sfătuia că trebuie să mai renunţe la ţigări. Ilie fuma foarte mult, în jur de două-trei pachete de ţigări pe zi şi nu era bine deloc. Însă, aşa era el, prefera să facă tot ce îi place. Nu  a renunţat la ţigări, în schimb lua tratamentul prescris pentru alergii şi încerca să ducă o viaţă sportivă. Nu a fost suficient din păcate, căci tot respiraţia l-a trădat. A murit în urma unui stop cardio-respirator”, au dezvăluit persoane apropiate.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si