Secretul snitelului ca la restaurant. Un bucatar dezvaluie cum trebuie preparata carnea ca sa fie gustoasa si frageda

Vă plac şniţelele? Atunci, luaţi aminte. Un bucătar din Sibiu vă spune secretul său! Iată cum puteţi prepara chiar dumnevoastră şnitele tot atât de fragede şi gustoase ca acelea servite în marile restaurante. Pe cât sunt de uşor de pregatit, pe atât sunt de delicioase! ##VIDEO22630##

Wednesday 07 September 2016 , 19:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Vă plac şniţelele? Atunci, luaţi aminte. Un bucătar din Sibiu vă spune secretul său! Iată cum puteţi prepara chiar dumnevoastră şnitele tot atât de fragede şi gustoase ca acelea servite în marile restaurante. Pe cât sunt de uşor de pregatit, pe atât sunt de delicioase!
Clasicele snitele de casa pot lua, cu usurinta, forma si gustul celor din restaurant! Ascultati bucatarul si asigurati-va ca aveti toate ingredientele
necesare unui pranz pe cinste...
... spata de porc, ceafa de porc, cascaval, salata verde, rosii cherry, lamai, cartofi fierti, parmezan, oua, pesmet, faina alba, sare si piper.
spata de porc
ceafa de porc
cascaval
salata verde
rosii cherry
lamai
cartofi fierti
parmezan
oua
pesmet
faina alba
sare
piper
Trei parti de ceafa de porc, o parte de spata de porc si jumatate din cantitatea de carne bagam cascaval, prima data o sa luam carnea, o vom taia in bucatele mai mici, dupa care o vom baga in blender. De pielite o curatam, de grasimi lasam pentru ca avem nevoie de grasime in tot snitelul acesta ca sa iasa succulent, de aceea si folosesc ceafa si spata de porc, care sunt putin mai grase decat cotletul.
Tocati apoi carnea cu ajutorul unui robot, iar cand este aproape gata adaugati si cascavalul taiat cubulete.
Condimentati cu sare si piper, apoi amestecati compozitia foarte bine pana se incorporeaza si ouale.
La sare trebuie sa avem grija. Daca avem un cascaval care este putin mai sarat, atunci sa avem grija sa nu cumva sa punem prea multa, putem pune si chilli daca ne place picant sau o branza anume, o sa facem acum doua bucati de snitel, o sa le modelam un pic cu mana.
Asa cum procedati si in cazul snitelelor clasice, tapetati bucatile de carne cu faina, apoi dati-le prin ou si pesmet.
Intre timp, pregatiti garnitura!
O sa curatam doi-trei cartofi fierti in coaja, o sa-I facem doar la tigaie in putin ulei de masline, iar la sfarsit o sa aruncam niste parmezan ras deasupra, sare, piper si este gata. O garniture foarte simpla, rapida si foarte buna.
Pentru salata rupeti cateva frunze proaspete pe care le amestecati cu rosii cherry taiate jumatati, apoi adaugati putin ulei de masline, zeama de lamaie si sare. Pranzul dumneavoastra va fi gata in cel mult 30 de minute!

Clasicele snitele de casa pot lua, cu usurinta, forma si gustul celor din restaurant! Ascultati bucatarul si asigurati-va ca aveti toate ingredientele necesare unui pranz pe cinste...

... spata de porc, ceafa de porc, cascaval, salata verde, rosii cherry, lamai, cartofi fierti, parmezan, oua, pesmet, faina alba, sare si piper.

spata de porcceafa de porccascavalsalata verderosii cherrylamaicartofi fiertiparmezanouapesmetfaina albasare piper




Trei parti de ceafa de porc, o parte de spata de porc si jumatate din cantitatea de carne bagam cascaval, prima data o sa luam carnea, o vom taia in bucatele mai mici, dupa care o vom baga in blender. De pielite o curatam, de grasimi lasam pentru ca avem nevoie de grasime in tot snitelul acesta ca sa iasa succulent, de aceea si folosesc ceafa si spata de porc, care sunt putin mai grase decat cotletul.
Tocati apoi carnea cu ajutorul unui robot, iar cand este aproape gata adaugati si cascavalul taiat cubulete.

Condimentati cu sare si piper, apoi amestecati compozitia foarte bine pana se incorporeaza si ouale.



La sare trebuie sa avem grija. Daca avem un cascaval care este putin mai sarat, atunci sa avem grija sa nu cumva sa punem prea multa, putem pune si chilli daca ne place picant sau o branza anume, o sa facem acum doua bucati de snitel, o sa le modelam un pic cu mana.


Asa cum procedati si in cazul snitelelor clasice, tapetati bucatile de carne cu faina, apoi dati-le prin ou si pesmet. 


Intre timp, pregatiti garnitura!
O sa curatam doi-trei cartofi fierti in coaja, o sa-I facem doar la tigaie in putin ulei de masline, iar la sfarsit o sa aruncam niste parmezan ras deasupra, sare, piper si este gata. O garniture foarte simpla, rapida si foarte buna.


Pentru salata rupeti cateva frunze proaspete pe care le amestecati cu rosii cherry taiate jumatati, apoi adaugati putin ulei de masline, zeama de lamaie si sare. Pranzul dumneavoastra va fi gata in cel mult 30 de minute!

 


Abonează-te pe

TAGURI
Life
Partenerii nostri
kanald.ro
Soluția găsită de români pentru a face față scumpirilor apărute după creșterea... Soluția găsită de români pentru a face față scumpirilor apărute după creșterea inflației. Tot mai multe persoane apelează la această metodă
kfetele.ro
Variola maimuței. Ce este, care sunt simptomele și cât de gravă este boala Variola maimuței. Ce este, care sunt simptomele și cât de gravă este boala
spotmedia.ro
Povestea bărbatului care a mers 3.700 km pentru a ajunge la iubita lui, care se afla la... Povestea bărbatului care a mers 3.700 km pentru a ajunge la iubita lui, care se afla la 10 km distanţă
spotmedia.ro
Protest nud pe covorul roșu de la Cannes: Nu ne mai violați! (Galerie foto) Protest nud pe covorul roșu de la Cannes: Nu ne mai violați! (Galerie foto)
b1.ro
Moscova, un nou atac la adresa președintelui Republicii Moldova. Ruşii o critică pe... Moscova, un nou atac la adresa președintelui Republicii Moldova. Ruşii o critică pe Maia Sandu pentru modul în care i s-a adresat lui Vladimir Putin
ziareonline.ro
Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei
infoactual.ro
Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan renunță la scandalul din coaliție, stabilitatea... Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan renunță la scandalul din coaliție, stabilitatea este mai importantă acum
evz.ro
Trucul simplu care îți păcălește creierul. Vei crede, pur și simplu, că ești fericit.... Trucul simplu care îți păcălește creierul. Vei crede, pur și simplu, că ești fericit. Poți face asta imediat
doctorulzilei.net
Hipertensiune arterială: Mirosul cel mai frecvent raportat la pacienții cu... Hipertensiune arterială: Mirosul cel mai frecvent raportat la pacienții cu hipertensiune arterială
romaniatv.ro
Doliu în presă. Anunţul trist a fost făcut de Uniunea Ziariștilor Profesioniști Doliu în presă. Anunţul trist a fost făcut de Uniunea Ziariștilor Profesioniști
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si