Secretul snitelului ca la restaurant. Un bucatar dezvaluie cum trebuie preparata carnea ca sa fie gustoasa si frageda

Vă plac şniţelele? Atunci, luaţi aminte. Un bucătar din Sibiu vă spune secretul său! Iată cum puteţi prepara chiar dumnevoastră şnitele tot atât de fragede şi gustoase ca acelea servite în marile restaurante. Pe cât sunt de uşor de pregatit, pe atât sunt de delicioase! ##VIDEO22630##

miercuri 07 septembrie 2016 , 19:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Vă plac şniţelele? Atunci, luaţi aminte. Un bucătar din Sibiu vă spune secretul său! Iată cum puteţi prepara chiar dumnevoastră şnitele tot atât de fragede şi gustoase ca acelea servite în marile restaurante. Pe cât sunt de uşor de pregatit, pe atât sunt de delicioase!
Clasicele snitele de casa pot lua, cu usurinta, forma si gustul celor din restaurant! Ascultati bucatarul si asigurati-va ca aveti toate ingredientele necesare unui pranz pe cinste...
... spata de porc, ceafa de porc, cascaval, salata verde, rosii cherry, lamai, cartofi fierti, parmezan, oua, pesmet, faina alba, sare si piper.
spata de porc
ceafa de porc
cascaval
salata verde
rosii cherry
lamai
cartofi fierti
parmezan
oua
pesmet
faina alba
sare
piper
Trei parti de ceafa de porc, o parte de spata de porc si jumatate din cantitatea de carne bagam cascaval, prima data o sa luam carnea, o vom taia in bucatele mai mici, dupa care o vom baga in blender. De pielite o curatam, de grasimi lasam pentru ca avem nevoie de grasime in tot snitelul acesta ca sa iasa succulent, de aceea si folosesc ceafa si spata de porc, care sunt putin mai grase decat cotletul.
Tocati apoi carnea cu ajutorul unui robot, iar cand este aproape gata adaugati si cascavalul taiat cubulete.
Condimentati cu sare si piper, apoi amestecati compozitia foarte bine pana se incorporeaza si ouale.
La sare trebuie sa avem grija. Daca avem un cascaval care este putin mai sarat, atunci sa avem grija sa nu cumva sa punem prea multa, putem pune si chilli daca ne place picant sau o branza anume, o sa facem acum doua bucati de snitel, o sa
le modelam un pic cu mana.
Asa cum procedati si in cazul snitelelor clasice, tapetati bucatile de carne cu faina, apoi dati-le prin ou si pesmet.
Intre timp, pregatiti garnitura!
O sa curatam doi-trei cartofi fierti in coaja, o sa-I facem doar la tigaie in putin ulei de masline, iar la sfarsit o sa aruncam niste parmezan ras deasupra, sare, piper si este gata.
O garniture foarte simpla, rapida si foarte buna.
Pentru salata rupeti cateva frunze proaspete pe care le amestecati cu rosii cherry taiate jumatati, apoi adaugati putin ulei de masline, zeama de lamaie si sare. Pranzul dumneavoastra va fi gata in cel mult 30 de minute!

Clasicele snitele de casa pot lua, cu usurinta, forma si gustul celor din restaurant! Ascultati bucatarul si asigurati-va ca aveti toate ingredientele necesare unui pranz pe cinste...



... spata de porc, ceafa de porc, cascaval, salata verde, rosii cherry, lamai, cartofi fierti, parmezan, oua, pesmet, faina alba, sare si piper.

spata de porcceafa de porccascavalsalata verderosii cherrylamaicartofi fiertiparmezanouapesmetfaina albasare piper



Trei parti de ceafa de porc, o parte de spata de porc si jumatate din cantitatea de carne bagam cascaval, prima data o sa luam carnea, o vom taia in bucatele mai mici, dupa care o vom baga in blender. De pielite o curatam, de grasimi lasam pentru ca avem nevoie de grasime in tot snitelul acesta ca sa iasa succulent, de aceea si folosesc ceafa si spata de porc, care sunt putin mai grase decat cotletul.
Tocati apoi carnea cu ajutorul unui robot, iar cand este aproape gata adaugati si cascavalul taiat cubulete.

Condimentati cu sare si piper, apoi amestecati compozitia foarte bine pana se incorporeaza si ouale.



La sare trebuie sa avem grija. Daca avem un cascaval care este putin mai sarat, atunci sa avem grija sa nu cumva sa punem prea multa, putem pune si chilli daca ne place picant sau o branza anume, o sa facem acum doua bucati de snitel, o sa le modelam un pic cu mana.


Asa cum procedati si in cazul snitelelor clasice, tapetati bucatile de carne cu faina, apoi dati-le prin ou si pesmet. 


Intre timp, pregatiti garnitura!
O sa curatam doi-trei cartofi fierti in coaja, o sa-I facem doar la tigaie in putin ulei de masline, iar la sfarsit o sa aruncam niste parmezan ras deasupra, sare, piper si este gata. O garniture foarte simpla, rapida si foarte buna.


Pentru salata rupeti cateva frunze proaspete pe care le amestecati cu rosii cherry taiate jumatati, apoi adaugati putin ulei de masline, zeama de lamaie si sare. Pranzul dumneavoastra va fi gata in cel mult 30 de minute!

 


Abonează-te pe

TAGURI
Life
Partenerii nostri
kanald.ro
Harun din serialul "Hercai", poveste intensa de iubire alaturi de una... Harun din serialul "Hercai", poveste intensa de iubire alaturi de una dintre cele mai frumoase si talentate actrite din Turcia! Iata cine i-a cucerit inima carismaticului Ahmet Kayakesen!
spotmedia.ro
În „locuințele pentru tineri” cu chirii modice din centrul Capitalei stau (foști)... În „locuințele pentru tineri” cu chirii modice din centrul Capitalei stau (foști) angajați ai Primăriei Sectorului 1, cu salarii de peste 5.000 de lei
spotmedia.ro
Bucureștenii plătesc lunar aproape 6,5 milioane de euro pentru salariile angajaților... Bucureștenii plătesc lunar aproape 6,5 milioane de euro pentru salariile angajaților din cele 7 primării din Capitală. Unde se duc cei mai mulți bani
b1.ro
Veste de ultimă oră despre Oana Sârbu! (FOTO) Veste de ultimă oră despre Oana Sârbu! (FOTO)
infoactual.ro
Fosta soție a lui Elvis Presley arată ca o mumie! Operațiile estetice au desfigurat-o Fosta soție a lui Elvis Presley arată ca o mumie! Operațiile estetice au desfigurat-o
infoactual.ro
12 mai, sărbătoare cu cruce albastră! Orice bun creștin trebuie să știe asta 12 mai, sărbătoare cu cruce albastră! Orice bun creștin trebuie să știe asta
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si