Ofiterii DGA din Valcea, Arges, Dambovita, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinti, Prahova si Brasov au facut, joi, 18 perchezitii pe raza judetului Valcea, intr-un dosar ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor fapte de coruptie, infractiuni de serviciu, dar si infractiuni prevazute de Codul silvic.

Citeste si: Cosmarul unei romance de 35 de ani! Sotul italian voia sa faca amor cu sora ei minora- Ce s-a intamplat cand a bagat divort e cumplit

In paralel au avut loc audieri de persoane la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea si s-au efectuat verificari si ridicari de inscrisuri de la institutii publice din judetul Valcea de catre lucratorii DGA.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Suse din cadrul anchetei au precizat ca sunt vizati sapte angenti de politie de la posturile de  din Diculesti si Valea Mare, lar la finalul procurorul de caz a dispus retinerea seful de post din Diculesti.

Acesta este acuzat de luare de mita, abuz in serviciu, favorizarea infractorului, complicitate la furt de arbori si doua infractiuni de braconaj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si