Desi regulile sunt cat se poate de clare, atunci cand parchezi masina, se-ntampla si la case mari ca regulile sa fie uitate! Asa ca, de ce nu i s-ar intampla si agentului Carmen Bernevic, seful postului de politie din localitatea vasluiana Shuletea! Dupa ce a oprit masina in fata sediului primariei, politistul traverseaza linistit strada. Tine niste foi in mana dreapta, posibil acte, documente, semn ca...are de lucru. Si pleaca! Numai ca, dupa nici un minut, masina incepe sa o ia la vale.

Incredibil, dar adevarat! Masina ajunge pe contrasens si se indreapta spre santul de la marginea drumului. Timp in care din sens opus vine o caruta! Brusc, apare un barbat, care alearga disperat spre masina si...incearca s-o opreasca! Ei, dar credeti ca masina il asculta?!

Intre timp, apare si agentul Carmen! Prea tarziu! Inevitabilul s-a produs. Carutasul opreste linistit in fata masinii ajunse in sant, iar cei doi indivizi privesc neputinciosi. Politistul Carmen decide sa se urce la volan, probabil cu gandul ca ar fi trebuit sa traga frana de mana. Faptul, insa, este consumat, asa ca tot satul se-aduna sa-l scoata pe seful de post din Suletea ...din sant.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Sase barbati vin hotarati sa scoata masina din sant. Si, pana la urma, reusesc.

Incidentul a avut loc saptamana trecuta. Imaginile au fost facute publice de primarul comunei Suletea, Ciprian Tamas, care le-a postat pe reteaua sa de socializare, alaturi de..un mesaj.

"Nu ne mai trageti pe dreapta! Si politia "este oameni"! Fac un apel la toti cei care vin la noi, la primarie: trageti frana de mana! Vom mari parcarea pentru a descongestiona traficul in centrul de comuna!

Cat despre politistul Carmen, acesta s-a mai aflat in atentia opinie publice in urma cu doi ani, cand, deghizat in Mos Craciun, s-a fotografiat facand spagatul pe doua masini. Una dintre ele era, probabil, chiar cea care a ajuns acum in sant.

Pare o incercare nereusita de a-l imita pe actorul Van Damme, care a realizat o celebra reclama in care facea spagatul sprijinit de oglinzile a doua camioane.


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si