Sejur la mare cu 36 lei pe noapte. Când începe programul "Litoralul pentru toți"

Hotelierii de la mare anunță începerea programului "Litoralul pentru toţi"din data de 1 septembrie. Vezi mai jos care sunt cele mai mici pachete turistice extra-sezon și în ce stațiuni poți să mergi la începutul toamnei.

Author: Razvan Ilie joi 19 august 2021 , 16:07

Programul "Litoralul pentru toţi", ajuns la ediţia cu numărul 39, se derulează în perioada 1 - 30 septembrie şi se adresează tuturor turiştilor care vor să petreacă un sejur pe litoralul autohton în extra-sezon.[Sursa foto: Facebook / Litoralul pentru toti]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Începe programul "Litoralul pentru toți". Pachetele turistice pe litoralul românesc vor fi mai ieftine cu până la 70% de la 1 septembrie, în comparaţie cu tarifele din vârf de sezon, au anunţat, joi, reprezentanţii Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Citeste si: Vremea în weekend la mare și la munte. Ce temperaturi vor fi

Cele mai mici tarife din extra-sezon

Potrivit hotelierilor, românii se pot caza de luna viitoare în hotelurile clasificate din staţiunile de la Marea Neagră cu preţuri începând de la 36 de lei pe noapte.

Până în prezent, s-au înscris în program 42 de hoteluri din toate staţiunile de pe litoral, care pun la dispoziţia turiştilor un număr de aproximativ 3.400

de locuri pe noapte. Aceste locuri vor fi vândute atât prin agenţiile de turism partenere şi revânzătorii lor, cât şi direct de hoteluri.

Citeste si: Prețuri de Ibiza, servire sub orice critică. Ce a găsit un român într-o salată comandată

"Pe baza rezervărilor făcute până în acest moment, estimăm că luna septembrie va fi una aglomerată pe litoralul românesc, cu un grad mediu de ocupare mai mare decât în anul trecut, dar sub nivelul anului 2019. Interesul ridicat manifestat de turişti îi determină şi pe hotelieri să menţină unităţile de cazare deschise până la finalul lunii septembrie", a declarat Dragoş Răducan, prim-vicepreşedintele executiv al FPTR, potrivit Agerpres.

Citeste si: VIDEO| Mii de turiști îndură ore la cozi infernale, în trafic, la fast food-uri sau în căutarea unui loc pe plajă

Hoteluri de 4 stele, în programul reducerilor de preț

Programul "Litoralul pentru toţi", ajuns la ediţia cu numărul 39, se derulează în perioada 1- 30 septembrie şi se adresează tuturor turiştilor care vor să petreacă un sejur pe litoralul autohton în extra-sezon.

Cel mai ieftin pachet prin Programul "Litoralul pentru Toţi", fără mic dejun, poate fi achiziţionat la un hotel de două stele din staţiunea Saturn şi costă, pentru două persoane, 72 lei/noapte dacă se achiziţionează un sejur de minim cinci nopţi. În acest program s-au înscris hoteluri de la 2 până la 4 stele, tarifele propuse de hotelieri fiind pentru toate categoriile de turişti.

"Turiştii au toate motivele să aleagă o vacanţă la mare în extra-sezon. În primul rând, tarifele sunt mult mai mici decât în luna august şi ne aşteptăm ca de această oportunitate să profite atât cei care nu au reuşit să ajungă la mare în mijlocul verii, dar şi turiştii care doresc a doua vacanţă pe litoral. Ne-am obişnuit în ultimii ani ca vremea să ţină cu turiştii şi în luna septembrie, astfel încât, conform prognozelor meteo actuale, aceştia se vor bucura de zile însorite la plajă până la sfârşitul lunii", a adăugat reprezentantul FPTR.

Citeste si: Delfinii din Constanța, senzațiile litoralului

"Litoralul pentru Toţi", program social susţinut integral de mediul de afaceri

"Litoralul pentru Toţi" este singurul program social din România susţinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone.

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc este singura federaţie patronală, atestată prin hotărâre de instanţă, având în componenţă 5.344 de societăţi comerciale din turism, care asigură venituri salariale pentru 73.752 de angajaţi, reprezentând 37% din forţa de muncă din turism, cu o cifră de afaceri cumulată de peste 5 miliarde de euro şi gestionând, într-o pondere covârşitoare, capital românesc. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si