Șerban Huidu, declarații tulburătoare despre tragicul accident în care au murit trei persoane: ”Mi s-a părut de un ridicol fantastic!”

Șerban Huidu a vorbit despre accidentul cauzat în urmă cu șapte ani, incident în care trei persoane și-au pierdut viața.

G.S., marți 05 februarie 2019 , 12:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Șerban Huidu a vorbit despre accidentul petrecut în urmă cu șapte ani, în Timișul de Sus, pe DN1, octombrie 2011, în care trei persoane și-au pierdut viața.

„Eu cred că terapiile, psihologia, oamenii care au probleme existențiale – sunt un moft al societății moderne. Ele, toate, nu există. Nouă ne place să credem că trebuie să ne recuperăm, că trebuie sa facem, să dregem.

După accidentul rutier pe care eu l-am avut, eu trebuia să fac pace întâi cu mine ca să pot să suport toate înjurăturile, la îndrumarea cumnatei mele care este psiholog am fost la un psiholog. M-am dus la psiholog și el m-a pus acolo să fac niște chestii din plastilină. Poate așa era învățată, dar mie mi s-a părut de un ridicol fantastic. Adică, până una alta eu am avut accident în care puteam să crăp și eu, au murit atâția oameni, s-au întâmplat atâtea lucruri și tu mă pui să fac chestii din plastilină?”.

O persoană care a ascultat interviul lui Șerban Huidu i-a adresat câteva cuvinte prezentatorului tv: „Șerban, acesta este un avertisment de la Dumnezeu pentru că ai omorât un om și stai în libertate. Pentru asta, nu îți doresc răul, dar trebuie să fii la pușcărie, căci dacă erai la pușcărie nu ți se întâmpla accidentul, dar așa a lucrat Dumnezeu și ți-a mai dat o șansă”.

De asemenea, Șerban Huidu i-a răspuns internautului: „Pentru dumneavoastră, drama prin care au trecut cei trei oameni, nu unul, trei oameni, nu contează. Că dacă ar fi contat, știați că sunt trei victime în accident. Contează să mai spuneți o răutate la adresa unui om cunoscut. Nu-i nimic, puteți să spuneți. Dar, în memoria oamenilor care au avut de suferit este bine să știți că au fost trei”.

Sursă: Libertatea


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si