Sexul la bărbaţi după 40 de ani! Cum influenţează trecerea anilor activitatea sexuală

Majoritatea specialiştilor consideră că sexul se îmbunătăţeşte odată cu vârsta. Cât adevăr este însă în această afirmaţie?

Author: G. S. miercuri 10 octombrie 2018 , 13:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit ultimelor studii, sexul la barbatii de 40 de ani a devenit unul dintre subiectele dezbatute de foarte multe ori in cercurile femeilor

Ultimele cercetari in domeniu au scos la iveala ca barbatii de 40 de ani si care depasesc aceasta varsta, ating apogeul de cunoastere sexuala chiar atunci, dupa experientele sexuale in care afla ce trebuie sa stie pentru a satisface o femeie.

Sexul la bărbaţi după 40 de ani. Vârsta la care bărbaţii ajung la maturitate

Bărbaţii de 40 de ani, maturi, acordă mai puţină atenţie detaliilor nesemnificative şi se concentrează, în schimb, pe lucrurile cu adevărat importante, precum atmosfera erotică. Pentru un bărbat matur nu mai contează atât de mult dacă, de exemplu, partenera lui nu este epilată.

Pentru bărbaţii de 40 de ani, plăcerea partenerei este foarte importantă. Aceştia consideră că un act sexual complet şi bine făcut este acela în care partenera lor se simte bine, aşa că nu ezită să se dedice trup şi suflet satisfacerii ei. În plus, de cele mai multe ori, sunt mari amatori ai sexului oral, răsfăţându-şi destul de des partenera.

Bărbăţii de 40 de ani iubesc să se relaxeze în braţele partenerei după sex. De fapt, potrivit unor studii recente, sexul la bărbaţii de 40 de ani este de fapt un „preludiu” pentru perioada care urmează imediat după sex, şi anume relaţionarea intimă.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si