Numele planetei care va aduce apocalipsa este Nibiru, cunoscută şi drept Planeta X, aceasta fiind de zece ori mai mare decât Pământul.

Experţii cred că această planetă se îndreaptă către sistemul nostru solar chiar în aceste momente.

sfarsitul lumii 2020
sfarsitul lumii 2020

Citeste si: Apocalipsa în Australia: Zeci de mii de australieni îşi părăsesc oraşele din sud-est. Incendiile se extind

Totuși, trebuie să vă spunem că aceeași susținători ai Apocalipsei au prezis ciocnirea dintre Pământ şi Nibiru și în anul 2017 și 2018.

S-a mai prezis că Nibiru va lovi Terra în septembrie 2015.

sfarsitul lumii 2020
sfarsitul lumii 2020

Citeste si: Arsenie Boca a prezis un mare cutremur care va avea loc în România: "marele oraş va fi şters de pe faţa pământului pentru păcatele lui"

Apoi în decembrie acelaşi an. S-a spus şi că va lovi planeta în decembrie 2012 pentru a coincide cu calendarul mayaş. Chiar înainte de toate acestea, s-a mai spus că va distruge Pământul în 2003.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?- wowbiz.ro

sfarsitul lumii 2020
sfarsitul lumii 2020

Așadar, nu trebuie însă să vă panicaţi.

Citeste si: Fenomene ingrijoratoare. Oamenii de stiinta vorbesc despre "Apocalipsa Caldurii". Ce se intampla de fapt cu Planeta

Se apropie SFARSITUL LUMII? Un raport SECRET releva schimbari DRASTICE de temperatura

Vremea, numai la extreme! De la inghet la valuri sufocante de caldura, in multe locuri de pe glob.

Explicatia s-ar putea s-o gasim intr-un raport american tinut multa vreme secret.

##VIDEO97978##14 zile au trecut din 2014. Putine, dar, demne de tinut minte! Iata inventarul problemelor de pana acum. Continentul nord-american: totul este cuprins de gheata. Temperaturi record au paralizat totul. Scenariile SF despre Apocalipsa sunt traite de americani. Chiar in aceste zile!

De cealalta parte a globului, Australia fierbe, la propriu. Lilieci morti au cazut din cer, peste localnici. Sute de mii de animale si pasari au fost ucise de valul excesiv de caldura. La mii de kilometri distanta, acesti oameni au fost invadati de gheata.

Incredibil, dar imaginile sunt reale! Valul inghetat inainteaza, de parca ar avea viata. Aproape ca inghite casa cu totul. Repetam, ca sa fim intelesi. Nu este film! Nici in Romania vremea nu se comporta asa cum ar fi normal. Copacii au inflorit. Ghioceii au iesit din pamant, in ianuarie. Ce se intampla?

Raspunsul s-ar putea afla intr-un raport american care vorbeste de schimbari climaterice uriase. Specialistii Pentagonului spun ca la inceputul anilor 2020, climatul din Europa va semana cu cel din Siberia. Seceta va persista in zonele agricole, avertizeaza acelasi raport ingrijorator.

Citeste si: Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”- kfetele.ro

Citeste si: "Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să soluționeze problema- radioimpuls.ro

Iar in America de Nord se va produce o racire accentuata, cu temperaturi record, in minus. Conform acestui raport, clima se inverseaza. Zonele reci vor cunoaste fenomene de desertificare. Iar problemele se simt deja! Mai intelege cineva vremea de afara?

Problema reala e ca diferentele mari de temperatura, de la minus la plus, ne fac sa resimtim doua anotimpuri, pe parcursul aceleasi zile. Iar aceste diferente afecteaza negativ organismul uman. Daca raportul american este adevarat sau nu, vom trai si vom vedea! Schimbarile majore in clima sunt preconizate pentru urmatorii 20 de ani. Cel putin asa sustin americanii!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si