Show erotic cu stripteuze la o inmormantare! Imaginile care le-au infuriat pe autoritati - Cum sa chemi doua dansatoare sa danseze lasciv langa sicriu?
Extern

Show erotic cu stripteuze la o inmormantare! Imaginile care le-au infuriat pe autoritati - Cum sa chemi doua dansatoare sa danseze lasciv langa sicriu?

V.P.
20 feb 2018

Traditie putin bizara! In China, s-a format un obicei ca la inmormantari sa fie chemate stripteuze sa danseze lasciv langa sicriu. Motivul este putin ciudat.

China a lansat actiuni drastice impotriva fenomenului care nu pare sa dispara - reprezentantiile erotice de la inmormântari, potrivit The Telegraph.

Ministrul Culturii a anuntat luna trecuta ca vizeaza reprezentatiile de "striptease" si alte spectacole "obscene, pornografice si vulgare" care au loc la inmormântari, nunti si la adunarile de Anul Nou chinezesc.

Citeste si: Se intoarce in inchisoare! Victor Becali s-a predat in urma cu cateva minute

Razboiul impotriva celor care fac striptease la inmormântari dureaza de mult in China. Autoritatile au lansat campanii impotriva spectacolelor obscene inca din 2006, a doua campanie fiind lansata in 2015.Ultima actiune s-a axat pe 19 orase din patru provincii, Henan, Anhui, Jiangsu si Hebei, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Ministerului Culturii.

Unele comunitati din China rurala ar crede ca participarile in numar mare la inmormântari il onoreaza pe decedat si aduce noroc.

Unii experti sunt de parere ca show-urile erotice aduc tribut fertilitatii.

Citeste si: In seara asta aflam urmatorul concurent eliminat de la Exatlon! Urmareste emisiunea LIVE aici!

"Potrivit unei analize de antropoligie culturala, "obiceiul" isi are originea in venerarea ritualului de reproducere", a spus profesorul Kuang Haiyan citat de The Global Times. "Prin urmare spectacolele erotice de la inmormântari sunt doar reminiscente culturale".

Noua campanie prevede ca persoanele care denunta la o linie speciala telefonica astfel de comportamente sa primeasca compensatii financiare.

Presa a blamat adesea spectacolele invocând cresterea decadentei si materialismul familiilor chineze, in timp ce tara de deschide catre Occident.

"In deceniile recente, gospodariile din China rurala dovedesc ca au venituri suficiente incât sa plateasca actori, cântareti, comedianti si - mai nou - stripperi- pentru a distra persoanele indoliate".

Citeste si: Ce cadou poate fi mai potrivit de Dragobete, 1 sau 8 martie decat o calatorie? Costurile nu trebuie sa va sperie!

 

viewscnt
TAGURI: inmormantare

Urmareste-ne pe Facebook