Și-au botezat copilul cu numele de Adolf Hitler și ce a urmat pare IREAL. PEDEAPSA URIAȘĂ pe care au primit-o

Un cuplu din Marea Britanie care și-a botezat copilul după Adolf Hitler, iar acum sunt nevoiți să stea în spatele gratiilor pentru o mulțime de ani.

E. V., joi 20 decembrie 2018 , 11:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Adam Thomas, în vârstă de 22 de ani, şi Claudia Patatas, de 38, au fost condamnaţi la şase respectiv cinci ani de închisoare de către Curtea Coroanei Birmingham, după ce juriul i-a găsit vinovaţi de apartenenţa la Acţiunea Naţională, lucru interzis în Marea Britanie din 2016, scrie presa internațională.

Și-au botezat copilul cu numele de Adolf Hitler

În timpul procesului, juriul a aflat că Thomas şi Patatas i-au dat fiului lor prenumele Adolf ca omoagiu pentru Hitler, iar fotografiile găsite în casa acestora îl înfăţişează pe bebeluş în braţele tatălui său care este îmbrăcat într-o uniformă a Ku Klux Klan.

Și-au botezat copilul cu numele de Adolf Hitler

Judecătorul a declarat că grupul are „scopuri îngrozitoare” şi că unul dintre obiectivele sale a fost „răsturnarea democraţiei din această ţară prin violenţe şi crime grave şi prin impunerea unui stat în stil nazist care ar eradica secţiuni întregi ale societăţii prin violenţe şi crime în masă”, motiv pentru care vor sta în închisoare peste 10 ani. 

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Daniel Pavel, anunț neașteptat: „Doi concurenți care au încălcat regulamentul. Faptele... Daniel Pavel, anunț neașteptat: „Doi concurenți care au încălcat regulamentul. Faptele voastre nu pot fi trecute cu vederea!” Urmărește o ediție incendiară „Survivor România” duminică, 18 aprilie, de la 20:00 pe Kanal D
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si