Simona Halep a anunțat când o să devină mamă! "Îmi doresc să am trei copii"

Are o carieră de succes în lumea tenisului, este locul 1 în clasamentul WTA și mai are multe de demonstrat. Chiar și așa, Simona Halep se gândește la cum va arăta viața ei atunci când va renunța la cariera sportivă.

C.I.P., marți 08 ianuarie 2019 , 11:56

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Speră că cel puțin 10 ani va mai putea juca tenis la nivel înalt, dar după, ar vrea să își pună viața de familie pe primul plan.

Halep visează să fie mamă și să aibă trei copii. A vorbit deschis despre asta într-un interviu pe care l-a acordat englezilor de la The Guardian. "Tot ce am făcut în viaţă, până acum, a fost doar pentru tenis. Nimic altceva nu a contat. Poate a fost prea mult, poate de asta am suferit. Dar acum nu mai am nicio presiune, mă simt mai uşoară, mai bine. Nu aş fi fost atât de relaxată dacă nu aş fi câştigat Roland Garros", a spus Simona Halep, potrivit theguardian.com

După ani de zile în care doar tenisul a contat pentru ea, Simona Halep a început să vadă din nou şi micile bucurii ale vieţii. "M-am dedicat tenisului 100 % de atâţia ani. Am început să mă bucur din nou de viaţă. Mai am câţiva ani de tenis şi apoi vreau să fiu mai bună în alte domenii. Peste 10 ani mi-ar plăcea să am trei copii, o familie minunată şi să fiu în afara tenisului, ştiind că am oferit totul", a continuat sportiva.

Te-ar putea interesa si