Perechea Jaqueline Cristian-Andrea Petkovic (România/Germania) a eliminat echipa Simona Halep-Gabriela Ruse, vineri, în primul tur al probei de dublu feminin din cadrul Australian Open.

Citeste si: Emma Răducanu ratează o întâlnire cu Simona Halep, după ce a fost eliminată din turul al doilea al Australian Open

Simona Halep, învinsă la Australian Open, în proba de dublu

Românca Jaqueline Cristian şi colega sa din Germania s-au impus cu scorul de 6-4, 6-0, după o oră şi nouă minute de joc. Cristian şi Petkovic vor juca în turul următor cu echipa slovenă Kaja Juvan/Tamara Zidansek.

Citeste si: Simona Halep a spulberat-o pe brazilianca Beatriz Haddad Maia și are cale liberă la Australian Open

Tot vineri, perechea Raluca Olaru/Anna-Lena Friedsam a pierdut în turul al doilea, scor 2-6, 3-6, în faţa perechii din China Yifan Xu/Zhaoxuan Yang, cap de serie numărul 14. Meciul a durat o oră şi două minute, potrivit News.ro.

Citeste si: Sorana Cîrstea, calificare în forță în turul 3 la Australian Open. Cu cine va juca pentru un loc în optimi

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Calificarea în turul al doilea este recompensată la dublu cu un premiu total de 41.500 de dolari australieni (26.300 de euro) şi cu câte 130 de puncte WTA.

Perechile eliminate în primul tur primesc un premiu total de 30.050 de dolari australieni (19.000 de euro) şi câte 10 de puncte WTA.

Simona Halep, calificată în turul trei la simplu

Simona Halep, locul 15 WTA și cap de serie 14 la Australian Open, a spulberat-o în turul doi de la Australian Open pe brazilianca Beatriz Haddad Maia (numărul 83 WTA), într-un meci fără

istoric 6-2, 6-0. 

  Simona Halep a câștigat rapid meciul în fața sportivei din Brazilia, cu un scor categoric 6-2, 6-0, dar   a pierdut posibilitatea de a se întâlni cu Emma Răducanu  în turul următor, britanica de origine română fiind eliminată de Danka Kovinic din Muntenegru, mult mai slab cotată în ierarhia WTA.  

Cale liberă pentru  Simona Halep la Australian Open.  Simona Halep a scăpat de alte două jucătoare extrem de puternice care se aflau  pe jumătatea de tablou în care se află și românca. Surprizele din competiția de la turneul de Grand Slam au fost anunțate joi dimineață.

Citeste si:  Sorana Cîrstea, calificare în forță în turul 3 la Australian Open. Cu cine va juca pentru un loc în optimi

Astfel,  Simona Halep  nu mai poate  să se întâlnească la Australian Open  cu Garbine Muguruza și Anett Kontaveit, care au suferit înfrângeri neașteptate în cursul zilei de joi. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si